Selamlar, sistemim bir iş istasyonu olacak ve ekran kartı olmayacak. Asus Prime x870-P modelini düşündüm ama gereksiz mi diye düşünüyorum. b650m koysam performans problemi yaşar mıyım?
Onun dışında Asus Prime x870-P'nin display port görevi yapabilen type-c girişi olduğu yazıyor. Bu kartı...
Öncelikle, probleminin çözümü olmadığı için değil iletişim kurmakta zorlandığın için bu durumdasın.
Modeminde aynı anda 5 ghz ve 2.4 ghz ağlar yayın yapıyor olabilir. Böyle bir durum varsa 5 ghz olanı kapatıp deneyebilirsin. Diğer seçenek olarak ağ kanalını değiştirebilirsin. Aşağıda attığım...
3 metre mesafede 50 mbps den 3 mbpsye düşmez. Bana biraz sallıyorsun gibi geldi. İnsanlara doğru bilgi verirsen daha iyi sonuç alırsın.
Modem ile kablosuz bağlanmaya çalıştığın konum arasında duvar veya herhangi bir sinyal önleyici eşya var mı? Modeminde 2.4 ghz ağ açık mı? Farklı cihazlardan...
Selamlar, .net developerım, benim de debugging ve localimde çalıştırdığım docker container sebebiyle bolca bellek ve işlemci gücüne ihtiyacım var.
Açıkçası DDR5 bir sistem olsun istiyorum. O yüzden işlemci tarafında çıkabileceğim maksimum olan 9900x de karar vermek üzereyim. Bunun dışında...
Bütçeyi bir tık yukarı çekip 9900x ve aşağıdaki anakartı düşünüyorum. Anakart en uygun seçeneklerden birisi ama iş görür diye düşünüyorum. Yanılıyor muyum?
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BV2D6L71/ref=sw_img_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
Teşekkürler, aslında 7500f veya 8700f kullanmayı düşünüyordum genel tavsiyelerden dolayı.
9700x aradaki fiyat farkına değecek performansı verecekse direkt ona yönelebilirim. Onun dışında anakart tarafında öneriniz olur mu? Birçok model var ve neye dikkat etmem gerektiğini bulamadım.
Şu anakart...
Selamlar, forumda oyun için yüzlerce tavsiye bulunuyor ama oyun odaklı olmayan bir sistem tavsiyesine ihtiyacım var. Oynayacağım maksimum oyun ayda 1-2 kez csgo olacaktır. O yüzden sanıyorum ki giriş seviyesi bir grafik kartı veya dahili bir kart işimi görecektir. Bunun dışında maksimum işlemci...