arkadaşlar selam klavye falan muhabbetini çok hızlı kullandığım için birde müzik falan işine de girmek istediğim için son zamanlarda biraz pc bağımlılığımı...
kanka mchose uygulamasını sil yeni 10 numara bir eq yaptım steelseries sonarda müzik için
32 Hz: -3 dB
64 Hz: -1.5 dB
125 Hz: +1 dB
250 Hz: +2 dB
500 Hz...
KAFALIK kısmı kafam böyle ateşin içindeymiş gibi oluyor ilk zamanlar iyiydi ama suanda böyle fortnite oynarken özelikle kafayı yakıyorsun adam nereden...
yapıyor ama sakinken yapmıyor nasıl diyeyim ki bazen yapıyor bazen yapmıyor bende anlamadım tam
steelseries sonar gg indir oradan mikrofon ayarı cek kanka...
bu tarz riskler alacaksanız akbank garanti veya yapıkredi'deki kartınızla satın alın hiç laga luga yapmadan uğraşsız dolandırıldım galiba deseniz bile...
o a101 sitesiyle aynı mantıkta ödeme yapmadan tema hariç aynı kodlarla satıcılardan login bilgileri alınıyor kartlarından 30k çekilince bankasını arasa...
yok o şekilde değil olayı fark etmesi daha da sürüyor veya hesaplarına erişemiyor orjinal satıcılar fake trendyol admininden bilgiyi çekiyor db'ye adminden...
alanlara sipariş iptal olduktan sonra bi şekilde ulaşıp ibandan ödeme yapın trendyolda stoğumuz kalmadı diyerek veya o ilanda stoğumuz kalmadı şu ilana...
Kanka garanti dışı kalır yüksek ihtimalle cihazı sen açtığn için ama analışlmaz büyük ihtimalle servis kendisi 1 defa açmış cünkü zaten ama garanti dışı...