ethernetle bağlısın dimi
1770346855
ethernetle bağlıysan kabloyu değişmeyi dene windows ağ ayarlarını sıfırla vpn açık kalmış mı diye bak olmadı fazla...
aynen x3d işlemciler zaten bellek zamanlamasindan ve bant genisliginden cok daha az faydalanıyor düşük l3 onbellekli işlemcilere göre ondan dolayı cl40...
babus warithden aulaya inmek ne mchose var valla bence mcxhose al f tuşları şart mı okdr ya scyrox xpunk 63 alsan harbiden cok cok iyi yön tuşlarıda var fn...
Fortnite hiç oynamadım kral o tarz tap sayısının çok fazla olduğu bir oyun oynamadım ondan dolayı o sizin tecrübeniz bir şey diyemem. Alternatif olarak daha...
kullanılır ama hic tartismicam ya babus +200 mhz verir pbo'dan işlemciye valorant cs oynuyorsa da memnun eder hikayeli oynuyorsa zaten yük full ekran...
babus bu scyroxun 75lik klavyesi olsa bu arkadasa direkt onerirdim cok iyi klavye ya dediğn konuda aynen herkes intel arc kart alma soyle kotu boyle kotu...
arc b580 al dicemde nvidia istiyorsun yani 10k'ya 4060dan yüksek hatta yeni driverlarla 4060ti yakın güç alıyorsun illa nvidia olacak demiyorsan al geç...
pcie 3.0 varmış 9060xt gen5 ama gen4 anakartta da gayet iyi performans veriyor %1 falan fps. kaybı oluyor gen3 anakartta güzel çalışır ya %5 falan kayıp...