Cyberpunk oynarken SiberSayko görevi:Toprağın üstünde görevindeki elveda çipini oku diyor.Ancak ne öldürdüğüm npc de ne de bende o çip yok.Cyberpunk desteğe yazdım ancak olumlu cevap vermediler.Yapamayız felan dediler.EN sonki save 20 saat önce.Ne yapmam laızm ub görevi tamamlamasam gizli sonu...
Merhaba yeni monitör aldım. Ekran kartımda 1 HDMI 3 DP olduğu için DP aldım ana monitör için. Ancak açılmadıydı. Sonra forumda enable CSM açın yazmıştılar açtım. Ondan sonra DP ile bağladığımda ASUS anakartın yazısına kadar geliyor hatta BIOS'a kadar bile giriyorum ancak sonradan no DisplayPort...
İşlemciyi yeni almıştım. Değiştim fanı biraz zorlayarak taktım. Anakartın etrafına biraz bulaştı sonra açmayı denedim "no signal" hatası aldım. Eski işlemciyi taktım gene aynı hatayı verdi. Anakartta herhangi bir ışık yanmıyor. Zaten PC açınca monitör açılıyor "no signal" diyor. Nasıl düzeltirim?
RX 580 ekran kartı kullanıyorum.LoL oynuyorduk bir anda ekran gitti sağ üstten kablo girişlerini taradı.PC'yi geri açtığımda ise ekran kartı devre dışı kalmıştı.Neyse aygıt yöneticisinden eski sürümü kurdum AMD Software gireceğim anda gene gitti.AMD Software silip geri indirdim 30 dakika sonra...
Merhaba, sorunum ilk başta LoL ile başladı. Oyuna giriyordum ancak 5 FPS alıyordum ve artmıyordu. Sonra herhalde LoL'ün bu saçma yaması yüzünden olduğunu sandım ve CS 2'ye girdim. Ancak Valve yazısı geliyor ve oyun kapanıyordu. Muhtemelen anti-cheat'li hiçbir oyuna girmiyor. TPM ve Secure Boot...
O var bende hocam benim istediğim oyun aslında 0 dan başlayıp bir yerlere gelebilmek.Suç olsun ya da kahraman olsun kendi rotamı çizmek isteyeceğim bir oyun. Bu oyundaki gibi.
Merhaba, geçenlerde kenshi oynadım ancak beni pek içine çekemdi. Nedenini soracak olursanız böyle takım yönetmeli oyunlar pek ilgimi çekmiyor. Ancak oyunun türü çok güzel. Bu tarz 3D tek karakter yönettiğimiz oyun var mıdır?