Merhaba, bir oyuncu laptopu alacağım fakat kafam çok karıştı. Birçok etken bulunmakta, Intel işlemcilerde ısınma sorunları, HP Victus da ekran sıkıntıları vs derken araştırmaktan yoruldum artık. Finalde aşağıda 3 adet laptop arasında kaldım. Sizce en mantıklı seçim hangisi olacaktır?
1.HP...
Merhaba arkadaşlar, aşağıdaki laptopu almayı düşünüyorum fakat ekranı 45ntsc olması düşündürüyor fakat bir yandanda bu fiyata 4070 ekran kartı 7840 sorunsuz işlemci cezbediyor laptobı genelde oyun film web gezintisi olarak kullanacağım sizce ekranın ntsc olması kullanımda çok hissetirirmi...
Merhaba arkadaşlar,
benim sistemim hali hazırda 240 gb sata ssd me kurulu yeni bir 1 tb m2 ssd aldım.
Adata 1TB XPG SX8200 Pro
Benim düşüncem sata ssd yi işletim sistemine ayırmak m2 ssd 'me ise oyunlarımı kurmak ? windows m2 ile sata ssd arasında çok bir fark yaratır mı ?
Bende onu düşünüyorum hocam peki 30 dk lık test sonucunda kartın ısısının kaç dereceleri geçmemesi veya görmesi kartın sağlık durumunun iyi olduğu anlamına gelir.
Merhaba Arkadaşlar,
Şimdi iki seçenek var kararsız kaldım değerli fikrinize ihtiyacım var :)
1. Seçenek: ASUS DUAL RX 6650 XT (bu sıfır 3 sene garantili 7000 TRY)
2.Seçenek : Sapphire NITRO+ AMD RX 6700 XT (Bu ikinci el, mayıs 2021 faturalı kutulu garantili, satıcının söylemesine bakılırsa...
Öncelikle cevabınız için teşekkürler, benim gönlümde o seçenekten yana fakat ekran kartı konusunda Msı Gamig X ile GIGABYTE Gaming OC PRO arasında kaldım. Gıgabyte'nin 3 Fanlı olması soğutma konusunda daha başarılı olabilir mi ?
Merhaba arkadaşlar elimde bulunan parçalar üzerine bir sistem toplayacağım fakat bi kaç farklı alternatif arasında ikilemde kaldım. Sizce hangisini seçmek daha mantıklı olur ?
Elimde bulunan ürünler :
Ram : 8*2 3000 Mhz Cl 16 Corsair
Kasa : 6 Fanlı Dark N10 Mesh Kasa
Psu : Aerocool 600 Wat 80...