Emree17 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Öneri Japonyadan ne alınır?

Eskilerin nintendosu diyebiliriz. Japonya'da hangi modeller var bilmiyorum.
  2. E

Öneri Japonyadan ne alınır?

Retro konsol olabilir
  3. E

KB5063878 güncellemesi sorunu

Soruna gelecek olursak güncelleme geçmişinden güncellemeyi kaldirdiysan indirmeni rahatlık ile yapabilirsin
  4. E

KB5063878 güncellemesi sorunu

Windows 10 kullanmanızı öneririm. Windows 11 bence Microsoftun hala tam olarak çıkaramadığı ve başaramadığı bir yazılım.
  5. E

PS 5 Dualsense alacağım yardım lazım

Teşekkür ederim. Yardımın için sağol
  6. E

Renkli pek tercihim değil linkteki ürünü haftaya sipariş etmeyi düşünüyorum ne dersiniz?
  7. E

Çoğu kişi versiyon 2 dualsenslerde bu sorunu çözmüşler deniyor sizce nedir bu durum? Bu linkte verdiğim ürün alınır mı? 1756057180 Teşekkür ederim bütçemi dualsense göre ayarladığım için şuan onu almak istiyorum
  8. E

Bu kollardaki versiyon 2 muhabbeti nedir peki? 1756024407 Drift yani analog kayması problemi nasıl anlaşılır ki?
  9. E

bahsettiğin kolların önerisini yaparmısın? 1755951861 siz ne zamandır kullanıyorsunuz deneyiminiz nasıl?
  10. E

nasıl yani anlayamadım tam olarak? 1755949282 fifa oynayacağım o yüzden dualsense almak istedim.
  11. E

Merhaba dualsense alacağım asağıdaki ürünü buldum amazon da prime olduğu için gün içinde yada 1 gün sonra hemen teslim yapıyorlar sizce alınır mı? dualsense PC de çalışır mı?
  12. E

Yardım Hepsiburada Değişim Deyip İade Talebi Oluşturuyor.

Konunun MSI yada senin ile ilgisi yok. Satıcının kâle almaması ve Hepsiburadanın denetimsizliği. Yani benim tercihim her zaman resmi satıcılar. Dediğin gibi ak akçe de 3700 TL olan bir ürünü bir başkası 3100 e satamaz. 1755932492 Kısacası paranızı alın başka yerden alın denilmeye çalışılıyor...
  13. E

Elektrikli ev sistemleri için öneri lütfen

teşekkürler. alacağım ürünler net ama +sı -si deneyimleyen insanlardan duymak isterim. Çoğu kanal iş birliği neticesinde ürünleri gereksiz övebiliyor.
  14. E

Elektrikli ev sistemleri için öneri lütfen

Merhaba dostlar elektrikli ev aletlerine sardım bu ara. İlk başta odamdaki ışığı ve pcnin bağlı olduğu prizi elektrikli yapmak istiyorum. Akıllı ışık için düşündüğüm ürün tıkla gör bu ürünü düşündüm ışık için. Priz için ne almalıyım önerileriniz varmı? evimdeki internet yeterli ve fazla trafiği...
Geri