Emreight11456 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Sistemim kasıyor sebebi ne olabilir

Cümleten selamun aleyküm öncelikle, fena sayılmayacak bir masaüstü sistemim var özellikleri- amd ryzen 5 5500 nvidia gtx 1660ti super 16gb ram 240 hz monitör Bu sistemle valorantta 160-230 fps arası alıyorum 1 ay öncesine kadar böyle bir problemim yoktu fakat son zamanlarda inanılmaz bir kasma...
  2. E

Bu sistem 17.000 eder mi

ekran kartı mı kötü hocam yoksa işlemcisi mi ?
  3. E

Bu sistem 17.000 eder mi

peki sistemin ekran kartı mı kötü yoksa işlemcisi mi ? ekran kartını yükseltmek mantıklı olur mu
  4. E

Bu sistem 17.000 eder mi

toplamayı düşünmüyorum hocam ama ortalama kaça toplanır 0 ı bilmem lazım o yüzden
  5. E

Bu sistem 17.000 eder mi

bu sistemi 0 toplamaya kalksak kaça toplarız peki hocam
  6. E

Bu sistem 17.000 eder mi

Arkadaşlar merhaba. 2. el sistem alacağım bu sistem sizce 17.000 tl eder mi etmezse değeri nedir? nvidia gtx 1660 super Ryzen 5 5500 3.6ghz 16 gb ram 256gb ssd ms-7c51 anakart şimdiden teşekkürler
  7. E

gamer kasa ve monitör önerisi

doslar merhaba, valorant için 360 fps üstü verebilecek hazır kasa ve 360 hz monitör önerilerinizi bekliyorum bütçem 40.000. şimdiden teşekkürler
  8. E

Gamer laptop önerisi

Arkadaşlar selamun aleyküm, valorant için düşük ayarlarda minimum 400 fps verecek gamer laptop ve 360 hz monitör önerileriniz var mıdır ekonomik bir ikili olursa iyi olur
  9. E

Hazır sistem önerisi bütçe 35 k

Ortalama kaç fps görürüm valorantta yüksek ayarlarda ? 1725887586 Ve bu ekran kartı bana kaç yıl dayanır iyi kullanırsam
  10. E

Hazır sistem önerisi bütçe 35 k

Arkadaşlar merhaba valorant ve lol için sistem önerisi rica edeceğim ve sizce bu oyunları oynamak için 35 k lık bir sistem abartı mı olur?
  11. E

Bilgisayar ilk alındığında yapılması gerekenler neler

Arkadaşlar merhaba hazır sistem aldım ve elime ulaştı fakat bilgisayarı ilk açınca ne ayarlamalar yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
  12. E

Soğutucuyu doğru takabilmiş miyim

Hocam bide kasanın dışında ek olarak bu kablolar geldi bu kablolar yedek mi yoksa kullanmam gereken bir yer mi var
  13. E

Ekran kartını takarken kasadaki bu soketlere bağlamam gerekiyor değil mi yanlış yapmamışım ? Bir de işlemci ve gpu num ortalama sıcaklıkları kaç olması gerekiyor test ederken
  14. E

Arkadaşlar merhaba, işlemci soğutucusunu doğru takabilmiş miyim? Ve takarken işlemciye zarar vermiş olma ihtimalim var mıdır
  15. E

Soğutucu montajı yapamadım

Arkadaşlar merhaba se214xt model işlemci soğutucum var fakat montajını nasıl denersem deniyim yapamadım yardımcı olabilecek var mı
Geri