emrel1 isimli üyenin son içerikleri

1. emrel1

Mchose X9 Mu Alınır Yoksa Fifine H16 mı?

H16 ses ve mikrofon performansı olarak daha iyi sanırsam. Oyun odaklı değilim, genel performansı güzel olsa bana yeter. Şuan zaten gamepower mei kullanıyorum ikisinden birisi güzel bir yükseltme olacaktır zaten. Aralarında ki ses kalitesi farkı ne kadardır? Mchose x9 a biraz daha yakınım...
  2. emrel1

3000 TL Civarında Sessiz Klavye Önerisi

Bildirimlerde biraz sıkıntı olduğu için mesajınız geldiğini görmedim kusura bakmayın. sesler switchlere göre oluyor sanırım o kadar bilmiyorum :D Şuan stokta thanos switch var bu aralarından en sessiz olanı mı?
  3. emrel1

Öneriniz için teşekkür ediyorum fakat bütçemi biraz aşıyor yakında birazda olsa indirime girse alabilirim ama şuan o kadar arttıramam gibi
  4. emrel1

Yaklaşık 3000 lira bütçem var. Duruma göre biraz daha arttırabilirim. Odamda ders çalışacak biri olduğundan klavyenin genel kullanımda çok ses çıkartmasını istemiyorum. Sessizlik özelliğiyle öne çıkan klavyeler varsa önerilerinizi bekliyorum. %60 dışı olursa sevinirim 75 tercihimdir. Kablosuz...
  5. emrel1

Xprime Oyuncu Koltuğu Alınır mı?

https://xprime.com.tr/eko-seri-oyuncu-koltuklari?o=7&page=1 bu seriden koltuklar alınabilir mi? İndirimler güzel görünüyor. (tabii ki indirimden önce fiyatlar şişirilmediyse) sizce alınır mı? Kullanan varsa deneyimlerini yazarsa sevinirim.
  6. emrel1

3000tl Civarında Rahat Kullanım İçin Kulaklık Önerisi

Gün sırasında bilgisayarı çok kullandığım için rahat bir kulaklık arıyorum. Hoparlör kullanma alışkanlığım pek yok :D. Genel özellikleri güzel olan bir kulaklık isteğimdir tabii ki fakat rahatlık biraz daha ön planda. Sesi, mikrofonu ve rahatlığı olan bir kablolu/kablosuz kulaklık önerileriniz...
  7. emrel1

3000tl Civarında Rahat Kullanım İçin Kulaklık Önerisi

Gün sırasında bilgisayarı çok kullandığım için rahat bir kulaklık arıyorum. Hoparlör kullanma alışkanlığım pek yok :D. Genel özellikleri güzel olan bir kulaklık isteğimdir tabii ki fakat rahatlık biraz daha ön planda. Sesi, mikrofonu ve rahatlığı olan bir kablolu/kablosuz kulaklık önerileriniz...
  8. emrel1

Manga panelleri çizmek ve boyamak için kalem önerisi

Resim yapmak sevdiğim bir hobim ve biraz daha gelişmek istiyorum. Genellikle kara kalem çizimler yapıyorum ama renklendirmekte istiyorum. Renklendirme için kalem önerebilir misiniz? Ayrıyeten attığım örnekte ki gibi renklendirme için bir kalem, çizimin üzerinden geçmek için ince bir kalem veya...
  9. emrel1

500tl civarı mouse pad önerisi

Şuan ki mouse padim kötü. Mouse skatezleri zarar geliyor diye kullanamiyorum. 500tl civarında büyüklüğü fark etmez büyük olsa iyi olur, bu kriterlere uygun önerileriniz var mı link atarsanız mutlu olurum.
  10. emrel1

6bin tl monitör önerisi

5060 ve 9060xt 16gb arası bir şey. Genelde fps oyunları oynıyacağım, inç çok fark etmez. Marka takıntım çok yok.
  11. emrel1

6bin tl monitör önerisi

Yazın sistemi değiştirmeyi düşünüyorum. Suanlik sistemim pek yeterli değil. Zamlardan dolayı monitörü bu aralar almak istiyorum. Oyun ve genel kullanım için bu bütçeye önerileriniz var mıdır? Kulaklık da almam lazım ona 3 bin TL gibi bir bütçe ayırdım. Sizce bu mantıklı mı? Monitör bütçesini...
  12. emrel1

Kötü mouse pad mouseye zarar verir mi

Çok sağ olun
  13. emrel1

Kötü mouse pad mouseye zarar verir mi

Yaklaşık 1 gün sonra yazdığım için kusura bakmayın acaba 1-2 hafta kullansam bir sıkıntı olur mu
  14. emrel1

2000Tl mouse önerisi

Valorant tarzı FPS oyunları oynuyorum. Hem işimi görecek hem de uzun süreler kullanabileceğim bir mouse öneriniz var mıdır? Kablolu kablosuz çok fark etmez. Ben şu an Fantech Helios 2 düşünüyorum. Eğer çok öneriliyorsa bütçemi zorlayıp Pro modelini alabilirim.
Geri