Şuan ki mouse padim kötü. Mouse skatezleri zarar geliyor diye kullanamiyorum. 500tl civarında büyüklüğü fark etmez büyük olsa iyi olur, bu kriterlere uygun önerileriniz var mı link atarsanız mutlu olurum.
Yazın sistemi değiştirmeyi düşünüyorum. Suanlik sistemim pek yeterli değil. Zamlardan dolayı monitörü bu aralar almak istiyorum. Oyun ve genel kullanım için bu bütçeye önerileriniz var mıdır? Kulaklık da almam lazım ona 3 bin TL gibi bir bütçe ayırdım. Sizce bu mantıklı mı? Monitör bütçesini...
Valorant tarzı FPS oyunları oynuyorum. Hem işimi görecek hem de uzun süreler kullanabileceğim bir mouse öneriniz var mıdır? Kablolu kablosuz çok fark etmez. Ben şu an Fantech Helios 2 düşünüyorum. Eğer çok öneriliyorsa bütçemi zorlayıp Pro modelini alabilirim.
Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra bilgisayarı tam olarak açamadım kasadan açıyorum fanlar çalışıyor ama bilgisayar bir yere kadar açılıyor ondan önce harddiskte sorunlarım vardı bazenleri açtığımda ....dosyasında silinmeler oldu kontrol edin gibi uyarılar alıyordum ve şimdide açamıyorum...
Zeki arkadaşım bilgisayarı çalışırken ekran kartının kablosunu söktü böle 5-6lı olan kabloyu ve geri takınca başta ekran kartına güç gelmedi sonrasında ekran kartına güç geldi ama ekran gelmedi bunu nasıl düzelticez öbür fazladan olan kablolardan mı takmak lazım
Instagram'da Hepsiburada'nın reklamında çıktı görünüşü falan hoşuma gitti özellikler işlemcisi falan öyle şeylerden tam anlamıyorum bu mouse sizce alınır mı? Fiyatı da uygun uzun süreli kullanılabilir mi?
Uzun süredir mouse bakıyorum. En sonda kafama en çok furylevel z1 yattı. Minecraft Valorant gibi oyunlar oynuyorum. Trendyoldada 1470tl gibi bir fiyata düştü. Sizce alınabilir mi? bu fiyata daha iyi mouseler var mıdır? Öneriniz varsa trendyoldan olursa daha çok sevinirim ve böyle mouselerde...
Pusat one shot pro almayı düşünüyordum fakat yorumlarda 1 ay geçti tekerleği bozuldu gibi şeyler söyleyenler gördüm. Bu mouse alınır mı ya da bu mouse ayarında 1000tl bütçe ile mouse önerebilir misiniz? Bütçeyi biraz daha aşabilirim.