emrememiss_ isimli üyenin son içerikleri

1. E

Sata ssd hala alınır mı?

selamınaleyküm kullanmış olduğum a520 anakartta tek m2 slotu var ve dolmaya başladı m2 ssd fiyatları uçmuş durumda ekstra olarak sata ssd düşünüyorum kioxia 960gb 4bin gibi bir fiyattaydı hala sata ssd alınır mı? ?
  2. E

Beyaz sistem sıvı soğutma ryzen5 5600

bir sorun daha olucak anakartta pump fan yok fanları cpu fana pompayı sys fana taksam sorun olurmu
  3. E

1 2 aya ryzen5 7500f e geçicem şuan kule tipi kullanıyorum zaten görsel olarakta hoş durmuyor öneriniz için teşekkürler
  4. E

arkadaşın alıntıda attığı gibi 3 5bin arası bişey bakıyorum
  5. E

360mm sıvı soğutma almayı düşünüyorum ilk kez kullanıcam sistemim beyaz f/p önerisi olan varmıdır
  6. E

XFX SWIFT RADEON RX 9060 XT 16GB

bendede şuan monitör 1080p ve bi süre daha öyle kullanıcam yani 1080p performansı daha önemli şuanlık cs aşırı oynuyorum yüksek ayarlarda bi tık daha az olur diye düşündüm
  7. E

hocam bi sıkıntı yaşadınızmı ekran kartıyla aklımda oda var biraz baya video falan izledim ama azda bi para bağlamayacaz :D
  8. E

Selamınaleyküm yarın başlıkta belirttiğim xfx swift 9060xt 16 gb modelini alıcam sıfır bir şekilde aklıma takılan şey Sistemim ryzen5 5600 16gb ram Dar boğaz olurmu olursa yüzde kaçlarda veya hissedilir mi
  9. E

İşlemciyle Ekran Kartı Dar boğaz yaparmı

merhaba iyi günler ryzen5 5600 ile gıgabayte rtx5060 darboğaz yaparmı acaba bilgilendirir misiniz
  10. E

Ekran kartı seçimi rtx

taş gibi kart benim sorun yaşadığım 5500xtden daha iyi nvdia tarafında neye denk oluyo 580 o kart hala bu performansı verebiliyomu acaba
  11. E

Ekran kartı seçimi rtx

hepinize teşekkür ederim şimdiden beyler bi süre daha bekleyip önerdiğiniz kartlarda indirim kovalayacağım eyvallah
  12. E

Ekran kartı seçimi rtx

8gb beyaz versiyonu var bende şuan hal rdr bile açıyo babadır bizim için😂
  13. E

Ekran kartı seçimi rtx

tamamdır hocam eyvallah bi süre daha 580le devam şaşırtıyo beni hal yapabildiği şeylerle😂
  14. E

Ekran kartı seçimi rtx

9060ın 8gblik versiyonuna sıfır olarak bütçem yetiyo şuan bu kadar insan öneriyosa bi bildikleri vardır :D
  15. E

Ekran kartı seçimi rtx

amd tarafında zamanında 5500xt ile çok sorun yaşamıştım o yüzden bi tık tedirgin yaklaşıyorum artık yoksa önerdiğiniz 9060xtye baktım şuan kullandığım 580i dahil etmiyorum idarelik var olanı taktım alana kadar nvidia tarafı daha çok güven verdi
Geri