EmreNator isimli üyenin son içerikleri

1. MSI 3090 SUPRIM X
    Closed

Satılık Nvidia MSI 3090 SUPRIM X

TESTLER 30 DAKİKALIK YAPILMIŞTIR DAHA DOĞRU SONUÇLARA ULAŞMAK İÇİNDİR lütfen fotoğraflari dikkatli bir şekilde inceleyin karta herhangi bir tamir işlemi yoktur termal pedleri ve macun özelliğini yitirmişti ve yeni kaliteli ped ve macun kullanıldı üretici firmanın kullandığı ped kalınlığına...
    23,000.00 TRY
  2. EmreNator

❌İndirim Bitti! The Last of Us Part II Remastered STEAM KEY

Senin paran senin seçimin 😉 haklısın 1744378815 Bunu biliyoruz zaten lakin bu konu steam kullanıcıları için
  3. EmreNator

Site euro üzerinden işlem yapıyor ayrıca bakarsan steame göre daha uygun
  4. EmreNator

şuan gerçekten anlamıyorum yani insanlar buraya gelip konu açıyorlar örneğin b sitesinin indirim yaptığına dair bir link paylaşıyor ve insanlara bunu duyuruyor bunu yapan herkes satıcı mı oluyor veya siteye ilk defa üye olan ben bu durumda satıcımı oluyorum dostum neye inanmak istiyorsan ona...
  5. EmreNator

Çözüldü✓ Oled Monitör Hakkında

dostlar konuda belirttiğim monitörü alıcaktım fakat taksitle almak istediğimde çok fazla faiz çıkıyordu yapcak bişe yok 1744294144 MSI MPG 341CQPX QD-OLED 34 bu monitörün siparişini verdim en azından taksit faizi çıkmıyor 6 taksite böldüm ;)
  6. EmreNator

hastalık hocam bizim gibi marka bağımlısı olanlar laf anlatamazsın D: :ROFLMAO:
  7. EmreNator

evet maddi olarak kendimi ayarlamaya çalışıyorum açıkcası çok pahalı anca taksitle alıcam ve bir an önce deneyim etmek istiyorum oled ekranı görmek :blobdance:
  8. EmreNator

Merhabalar öncelikle Asus ROG Swift OLED PG32UCDM Monitör almayı düşünüyorum fakat almadan önce bu monitörün veya başka bir markanın oled monitörünü alan insanların deneyimlerini dinlemek istiyorum aranızda herhangi bir sıkıntı yaşayan oldumu benle paylaşırsanız çok yardımcı olmuş olursunuz...
  9. EmreNator

dostum benden bahsediyorsan ben satıcı değilim altı üstü indirim olduğuna dair bir konu açtım tam olarak ne ima etmeye çalışıyorsun ?
  10. EmreNator

Keşke olsam en azında ekmek parası çıkardı ama nerde :hoba: Arkadaşa yardımcı oluyordum sadece :)
  11. EmreNator

e-postana veya üye olduğun yani satın aldığın yerin üyelik kısmında siparişler kısmında görüntüleyebilirsin kodu 1743886154 var mı bir sıkıntı kodu kimseyle paylaşma
  12. EmreNator

Oookiii doki dostlar nakitim yok :peepo1:
  13. EmreNator

Bu konuda pek bilgim yok :cautious:
  14. EmreNator

Hayırlı olsun iyi eğlenceler :peped:
  15. EmreNator

Epic konulara girmeyelim hiç steam kat kat iyi 😇