EmreOFLU isimli üyenin son içerikleri

1. E

Seiko sne525p1 nasıldır?

https://www.saatvesaat.com.tr/seiko-erkek-kol-saati-p-seine597p Bu modeli kullanıyorum 3 aydır, tavsiye ediyorum bu modeli gördüm saat alırken ama bileğime takmadım.
  2. E

85 inç tv Onvo Alınır mı?

https://www.electrobeyazshop.com/onvo-85ovf9001uq-4k-ultra-hd-85-216-ekran-uydu-alicili-google-smart-qled-tv_14856.html?ref=akakce&v=1.92.3 Bu televizyonu almak istiyorum nasıl sizce? Büyük televizyonları seviyorum.
  3. E

800 bin - 1 milyon arası otomatik araç önerisi

Ben olsam 2020 üstü otomatik toyato coralla alırım km düşük hasar kaydı olmayan bakarım devamlı.
  4. E

Bilgisayarım ne kadar eder?

Tekrardan konu açmamak için yazıyorum yine sizce kaç eder? Şu an satmaya karar verdim.
  5. E

Onvo 85 inç tv alınır mı?

Duvarım var hocam, 2.5 m uzunluğunda ev ünitesi üstüne koymayı düşünüyorum. 1764279102 Birde hocam next miniled model ne hocam
  6. E

Onvo 85 inç tv alınır mı?

Ne zamandır böyle büyük tv istiyordum, alınır mı sizce? - ve +larını yazar mısınız lütfen. Normal ev televizyonu olacak arada youtube’dan video izleyeceğiz kullanım amacı bu olacak. Yorumlar için şimdiden teşekkür ederim
  7. E

Param güvende ile saat satılır mı?

Her zaman doğru olanı o hocam bence, diğer arkadaşlarında fikirlerini alıp ilerlemen daha doğru olur. iyi geceler
  8. E

Param güvende ile saat satılır mı?

Şahsen ben tavsiye etmiyorum, ne yapacağı belli değil bence. Tanıdık olmadıkça uzaktan göndermem ben. Arkadaşa gönderirsin parçasıın değiştirir uğraş dur.
  9. E

45 mi az değil mi ya hocam
  10. E

AMD Ryzen 7 7800X3D,WD Blue WD20EZBX 2TB,Thermalright Frozen Horizon 360,ASUS Tuf Gaming B650M-E WiFi 6400MHz,ASUS Radeon TUF RX 7800 XT,XPG Lancer RGB 16GB 5200MHz X2,Kingston NV2 1TB NVMe,
  11. E

İnternet hızınız kaç Mbps? (Fotoğraf)

Türknet 1000mb
  12. E

İmzamda olan sistemim ne kadar sizce?
  13. E

CHAT GPT ANAMA BACIMA SÖVÜYOR

hahahahahaha
  14. E

Csfloat banka hesabıma para çekme

teşekkür ederim hocam
  15. E

Csfloat banka hesabıma para çekme

csfloat'ta 1540 dolar'a skinimi sattım banka hesabıma nasıl çekim yapıcam çekim yaptığımda hesabıma kaç günde düşer bilgisi olan var mı acaba?
Geri