emreorhan isimli üyenin son içerikleri

1. E

Galaxy M13 instagram videoları donuyor ne yapmalıyım?

neler denedim olmuyor
  2. E

Galaxy M13 instagram videoları donuyor ne yapmalıyım?

Galaxy M13 instagram videoları donuyor ne yapmalıyım? Servis instagramla alakalı olduğunu cihazın sağlam olduğunu söyledi ne yapmalıyım?
  3. E

Bilgisayar mavi ekran verip tekrar başlatıyor, neden olabilir?

Bilgisayar açılınca şifre ekranına gelip mavi ekran verip tekrar başlatıyor, neden olabilir?
  4. E

BIOS'ta DC ve PWM yok, nerede bulabilirim?

BIOS'ta DC ve PWM yok, nerede bulabilirim?
  5. E

Kasa içi Fanların Hız ayarları PWM mi DC mi ?

BIOS'ta DC ve PWM seçenekleri yok, nereden bulabilirim?
  6. E

Fan hızını arttırmak istiyorum, biostan yetersiz amper geliyor.

Fan hızını arttırmak istiyorum, biostan yetersiz amper geliyor. 3 pinli fanın hızını bios üzerinden çok az arttırabiliyorum, seçenekler arasında 2.2 amper var en fazla. Daha fazla amper çekmesini nasıl yapabilirim?
  7. E

Strong M4-12XPRO mı yoksa Dark Freezer X93 mı daha iyi?

Sizce hangisi daha iyi? https://www.hepsiburada.com/strong-m4-12xpro-12cm-rainbow-4-bakir-borulu-135w-4-pin-intel-amd-kule-tipi-islemci-cpu-fan-p-hbcv00006514t7 https://www.hepsiburada.com/dark-freezer-x93-92mm-fan-lga115x-amd-kule-tipi-sogutucu-dkccx93-p-HBV00000WRFLI
  8. E

Ben bir halt yedim dostlar

Dostlar power supplydeki fan yavaş hava atıyordu ve 2 pinli fandı. Bende onun ucunu kesip o 2 kabloyu CPU soğutucu 3 pinli stock fana bağladım, yani ikisinin + ve - kablolarını bağlamış oldum. Sonra cpu fan portu çalışmadığı için sys_fan portuna bağladım. Sonra biostan sys_fan hızını full yaptım...
  9. E

Yenilenmiş telefon alınır mı? Çok ucuz görünüyor değer mi?

get mobil diye bir sitede gördüm 1722353237 siz aldınız mı daha önce
  10. E

Yenilenmiş telefon alınır mı? Çok ucuz görünüyor değer mi?

Yenilenmiş telefon alınır mı? Çok ucuz görünüyor değer mi? Mesela 23k'lık telefon 13k diyor. Alınır mı?
  11. E

Galaxy M13 telefonun instagram videoları full donması normal mi?

Galaxy M13 telefonun instagram videoları full donması normal mi?
  12. E

Yaptığım sistem sanırım darboğaz yapacak, öneriniz ne olur?

peki o sistemi ucuzlatmak istesek, yine güzel bir sistem olacak şekilde nasıl yapmak gerekirdi 1722322387 yani en iyisi ddr5 7900gre sistemi almak mı? ne eklemek çıkarmak gerekir?
  13. E

Yaptığım sistem sanırım darboğaz yapacak, öneriniz ne olur?

anlamadım ne önerirsiniz 3060 yerine
Geri