Arkadaşlar bu sene hazırlık okuyacağım kyk yurdunda kalacağım. Sağlam donanımlı bir masaüstüm var ve laptopum yok. Yurt güvenliğine sordum masaüstü için sorun yok kurabilirsin dedi fakat çalınma olayları felan var galiba başka forumlarda okudum. Siz ne düşünüyorsunuz pcyi yurda getirmezsem ayda...
Arkadaşlar steam Aile Paylaşımı ile arkadaşımdan gelen spider-man remastered oyununu oynuyorum fakat oyun kaydetmiyor. Ben Manuel olarak kaydetsem de oyundan çıkınca her şey sıfırlanmış hale geliyor, sanki yeni bir oyuncuymuşum gibi oyun zorluğunu seçtirip oyunu en baştan başlatıyor. Lütfen...
Arkadaşlar pc için ben zaten xbox 9. nesil almıştım ve aktif olarak kullanıyorum.
Şuan 2. kol arayışındayım abimle oynamak için fakat üst kalite bir kola gerek yok çünkü 2. kolla en fazla fifa oynarım. Bütçe olarak da max 1.5k felan verebilirim.Önceliğim uzun dayanması ve dandik hissiyat...
Mouse i yeni aldım uygulasında renk ayarı yapıyorum fakat sabit tek bir renk vermesini istiyorum mouse ise renkleri sırayla geçişli bir şekilde veriyor. Ayarı yanlış mı yaptım acaba yardımcı olur musunuz
Hocam battlefield 1 oynayacağım. belki warzone oynarım. geri kalan ise rdr2 Spiderman gow gibi oyunlar olacak
1718275640
dlss 3 ile high ayarlarda rahatça oynatmaz mı? Bu kadar güçsüz olduğunu bilmiyordum
ben aslında şu yüzden sordum böyle iyi bir sistem alınca 2k yaparsam ekranı çoğu oyunda 120 fps üstüne çıkamayacağım. 1080p alırsam ise daha yüksek fps demek. o yüzden kararsız kaldım
vgn dragon fly ve r1 pro bütçeme uygun. Wraith markasının iyi olduğunu biliyorum fakat müşteri desteği pek sallamıyor diye yorumlar okudum. Eğer sıkıntı yoksa bu iki modelden birini alabilirim
Siz ne düşünüyorsunuz