Arkadaşlar bütçem 5000 idi 7500 yaptim aklımda şu bilgisayar var sizler ne önerirsiniz?
Öğrenciyim daha çok internet ve office programları için.
https://www.amazon.com.tr/Lenovo-I3-1115G4-Integrated-Graphics-82H801ACTX/dp/B0BDF8CSDD?th=1&psc=1
1671199400
Up
Yanı hocam oyun falan oynamak için kasa toplayacağım bunu okula götürüp office programlarıyla uğraşacağım internette gezineceğim bunları kasmadan yaparsa tamamdır.
Arkadaşlar selamlar ders için(internette araştırma,word,excel,powerpoint,youtube vs. İçin kullanılacak)Bir laptop arıyorum ucuz bir şey olsun istiyorum.Oyun oynamak için ayriyeten kasa toplayacağım.
Aklımda lenovo idepad 1 var Celeron n4120 işlemcili...
Piyasa önceden 25 puanı fiyatlamisti hocam beklenen bir şeydi zaten o yüzden çok bir yukarı hareket görmeyiz dolar/tl de
1647455135
Bende kararsız kaldim hocam lenovo indirime girerse onu alacağım inşallah
Indirimi yazacaktim onderim yazilmis duzelttim hocam dolarda düşüş beklentim olduğu için öyle yazdınız sanırım
Dolarda ana yön yukarı ama savaş biterse kısa süreli bir düşüş görebiliriz diye düşünüyorum
Hocam öyle bir şey istiyorum ki akşam eve geleyim oyun oynayayım sabah üniversiteye gotureyim amacım bu şekilde yani
Fakat oyun oynamak için almayacaksanız almayın demissiniz nedenini öğrenebilir miyim ?
1647452793
Soğutma bir hayli önemli hocam aslında aklımda lenovo rtx 3050 ti var fakat onun...
Arkadaşlar merhabalar aşşağıda özellikleri yazan bilgisayar bu fiyata alınır mı sizce ?
Aklımda bir kaç soru daha var kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Soğutması nasıldır ?
Pili 3-4 saat götürür mü ? (Mail okuma video izleme )
Dell g15 5515
Ryzen 5 5600h
8gb ram
256 gb SSD
Rtx...