Platon isimli üyenin son içerikleri

1. P

Tekrar sınava gireceğim, 1 yıllık fotoğrafı güncellemem gerekir mi?

Dostlar sınava tekrar gireceğim, ösym sitesinde fotoğrafımın güncellik süresi 2033 yazıyor, zaten 1 yıl önce güncelledim. Haliyle zaten bana benziyor değil, tamamen benim. Fotoğrafımı değiştirmeme gerek var mı acaba? Kesin ve yüzde yüz bir cevap verebilir misiniz ona göre hareket edeyim.
  2. P

AOC 24G4X Alınır mı?

Niye iade ettiniz? Ben de bir sorun yaşıyorum panel ile alakalı. Aynı mı merak ettim. Monitörüm yağlı gözüküyor, sanki lekeler varmış gibi. Aşağı doğru yavaşça scroll yaptığım zaman lekeler yukarıya doğru hareket ediyor çok sinir bozucu.
  3. P

Bütçede sorun yok, sağlam kulaklık önerisi

beyler bütçede problem yok, bana bir kere alıp uzun bir süre kullanacağım, kaliteli bir oyuncu kulaklığı önerir misiniz? hem müzik konusunda hem oyun performansı konusunda iyi olsun. cızırtısı, dip sesi, sıkıntısı olmasın, mikrofonu iyi olsun
  4. P

Havit H2002P alınır mı?

Vallahi arada kaldım, bazı arkadaşlar dip ses-cızırtı var diyor. Bazıları müzik konusunda kötüydü diyor, bazıları oyun performansı iyi değildi diyor. Şansıma bağlı sanırım.
  5. P

Havit H2002P alınır mı?

Üzerine biraz ekleyip Blackshark V2X almak mantıklı mı sizce? Ses kartım pek iyi değil ama ilerde sistem topladığımda sağlam bir anakart alacağım.
  6. P

Havit H2002P alınır mı?

Hocam daha önce öyle sağlam bir kulaklık kullanmadım. Snoppy ve CH321 kullanmıştım. Bunlardan daha iyiyse sıkıntı yok, üst segment bir şey kullanmadığım için aradaki farkı anlayacağımı sanmıyorum pek. Bass düzeyi nasıl acaba? Yetersiz diye yorumlar gördüm. Alıp sonra pişman olmaktan çekiniyorum...
  7. P

Havit H2002P alınır mı?

Ortalama derken biraz daha açar mısın? Kötü mü?
  8. P

Havit H2002P alınır mı?

Hocam %100 seviyesinde cızırtı, dip ses yaşıyor musunuz? Müzik performansı nasıl?
  9. P

Havit H2002P alınır mı?

Havit H2002P alınır mı? Dip ses cızırtı var diyorlar.
  10. P

Havit Gamenote H2002p nasıldır/Kulaklık önerisi

Hocam bazıları son seste dip ses falan var demişlerdi. Dip ses geliyor mu ya da cızırtı? Geliyorsa bile ne kadar, rahatsız edecek düzeyde mi?
  11. P

Havit Gamenote H2002p nasıldır/Kulaklık önerisi

Dostum selam, kulaklığı satın aldın mı? 1 yıl geçmiş. Oyun ve müzik performansı nasıldı kulaklığın? Deneyimlerini biraz paylaşsan?
  12. P

1000 tl bütçe oyuncu kulaklığı önerisi

1000 TL bütçe oyuncu kulaklığı önerisi bekliyorum, daha önce CH321 kullanıyordum fakat ömrünü tamamlamak üzere. Bütçeyi çok az aşabilirim. Yeter ki kaliteli bir şey olsun.
  13. P

2k 1440p Monitör Önerisi

Sizce Q27G4X bunlara göre nasıl? Ve alınır mı?
  14. P

2K en az 144 HZ monitör önerisi

OLED pek tercihim değil, IPS istiyorum. OLEDler hem pahalı hem de ekran yanma mevzusu daha tam engellenmemiş durumda. Sizce AOC Q27G4X alınır mı?
  15. P

2K en az 144 HZ monitör önerisi

Bütçe sorunu yok, renk kalitesi iyi olsun. Oyun, dizi-film karışık kullanacağım.
Geri