Dostlar sınava tekrar gireceğim, ösym sitesinde fotoğrafımın güncellik süresi 2033 yazıyor, zaten 1 yıl önce güncelledim. Haliyle zaten bana benziyor değil, tamamen benim. Fotoğrafımı değiştirmeme gerek var mı acaba? Kesin ve yüzde yüz bir cevap verebilir misiniz ona göre hareket edeyim.
Niye iade ettiniz? Ben de bir sorun yaşıyorum panel ile alakalı. Aynı mı merak ettim. Monitörüm yağlı gözüküyor, sanki lekeler varmış gibi. Aşağı doğru yavaşça scroll yaptığım zaman lekeler yukarıya doğru hareket ediyor çok sinir bozucu.
beyler bütçede problem yok, bana bir kere alıp uzun bir süre kullanacağım, kaliteli bir oyuncu kulaklığı önerir misiniz? hem müzik konusunda hem oyun performansı konusunda iyi olsun. cızırtısı, dip sesi, sıkıntısı olmasın, mikrofonu iyi olsun
Vallahi arada kaldım, bazı arkadaşlar dip ses-cızırtı var diyor. Bazıları müzik konusunda kötüydü diyor, bazıları oyun performansı iyi değildi diyor. Şansıma bağlı sanırım.
Hocam daha önce öyle sağlam bir kulaklık kullanmadım. Snoppy ve CH321 kullanmıştım. Bunlardan daha iyiyse sıkıntı yok, üst segment bir şey kullanmadığım için aradaki farkı anlayacağımı sanmıyorum pek. Bass düzeyi nasıl acaba? Yetersiz diye yorumlar gördüm. Alıp sonra pişman olmaktan çekiniyorum...
1000 TL bütçe oyuncu kulaklığı önerisi bekliyorum, daha önce CH321 kullanıyordum fakat ömrünü tamamlamak üzere. Bütçeyi çok az aşabilirim. Yeter ki kaliteli bir şey olsun.