emrepehlevan isimli üyenin son içerikleri

1. E

FARKLI MARKA 4K HZ DONGLE

Deathadder v3 pro mouse kullanıyorum orijinal dongle bulamadım, farklı bir markanın 4k donglesini alsam mousem 4k hz destekler mi bilen biri varsa yardımcı olabilir mi
  2. E

Oyuncu Koltuğu Önerisi 5k-7k Bütçe

buldunuz mu var mı öneri
  3. E

Hangi Kulaklığı Almalıyım

Kanka şuana kadar sadece hyper x cloud 2 kullandım gerçekten cok iyi bir kulaklık eğer alabiliyorsan hyperx cloud 2 yi öneririm veya bütcen el verirse logitech g pro headset alabilirsin şimdiden hayırlı olsun
  4. E

Çözüldü✓ Ryzen 7 5800x işlemci 4070 ekran kartı b550 ana kart sistemi nasıl

Kanka 2100 euro gibi paraya bence DDR 5 bir sistem toplaman daha mantıklı en azından uzun vadede upgrade ederek devam edebilirsin DDR 4 sistemde DDR 5 e gecmek istersen tekrardan yeni ram yeni ankart yeni işlemci alırsın zarar edersin tavsiyem ryzen 5 7600x veya biraz daha para verebilirim...
  5. E

Çözüldü✓ Max 650 TL'ye Gaming Kulaklık tavsiyesi

James Donkey 712 f/p ürün kardeşime aldık cok memnun
  6. E

Valorant için ortalama 500 FPS F/P sistem

bilmiyordum kanka teşekkür ederim yardımlarınız icin
  7. E

4070 yerine daha dusuk nvdia ekran kartı önerin var mı acaba
  8. E

kanka bildiğim kadarıyla valorant daha cok işlemci performansına gore performansı artan bir oyun ondan dolayı işlemciyi daha guclu yapıp ekran kartını 3060 falan taksak daha iyi olmaz mı siz daha iyi bilirsiniz yine sormak istedim
  9. E

yardımcı oldugun için cok teşekkür ederim ekran kartını nvdia yapabilseydik ne koyardın yada işlmeciyi ryzen 7 7700x falan koysak powerı mı yükseltmek gerekir
  10. E

toplama da olur farketmez 35k falan olursa cok iyi olur benim için
  11. E

hocam 360hz 0,5ms monitor de alıcagım ortalama 500 fps veren oyunucu pcsi toplamak istiyorum
  12. E

40k - 45k uygundur
  13. E

Merhaba arkadaşlar öncelikle valorant oyununda daha iyi liglere çıkmak istiyorum bilgisayarım yetersiz kalıyor artık bunun için sizlerden öneri bekliyorum F/P ortalama 500 FPS verecek bilgisayar bileşenleri önerebilir misiniz?
Geri