Aynen ben de öyle tahmin ediyorum zaten önceden de kendi kendine reset atıyordu pc. Boştayken fan ara ara hızlanıyordu demekki elektrik verirken bir dengesizlik oluşuyor.
Öyle yapacağım zaten yine çözüme kavuşturmazlarsa. Peki ekran kartı yanmış olabilir mi? Windows simgesi gözüküp fan hızlanıp kapanıyor. Yanmış olsa simge gözükmezdi herhalde ?
Merhabalar;
Sistemim:
AMD Ryzen 1600 AF.
GTX 1650S ekran kartı
16 GB RAM
Pes oynarken birden ekran kartı hızla dönmeye başladı ve bilgisayar ekranı gitti. Daha sonra bilgisayarı açmaya kalktığımda ya hiç görüntü gelmiyor ya da Windows simgesi gözüktükten sonra yine ekran kartı fanı hızlanıp...
Selam arkadaşlar az önce Pes 21 oynarken birden fan sesi artmaya başladı ve pc kapandı. Ramleri takıp çıkardım ancak pc yi açtığımda anlık ekran gelip gitti ve fam sesi yine yüksek sesle çalışmaya başladı. Sebebi ne olabilir?
Ya benim de direkt psu dan geliyorda onu çıkarınca yapmıyor belki de ekran kartı yük bindirdiği için yapıyordur. Aman neyse ne artık ya sorun psu dansa ilerde degistiririz artık. Eyvallah yine de.🙂
Anladım en iyisi. Ama çok merak ediyorum bi ara müsait olduğunda ekran kartı powerını çıkartıp çalıştırır misin bilgisayarı ses yapacak mı? Güç kaynağını değiştirdikleri için benimkinin sorun ekran kartında mi emin olmak istiyorum.
Yok ya yeni mouse aldım onu takınca mousetan bile ses geliyor. Kulaklıktan da duyuyorum. Ama çözüm bulamadım. En son ev elektrik şebekesinde mi sıkıntı var diye düşünmeye başladım.