[EmreS] isimli üyenin son içerikleri

1. E

Bilgisayarım açılmıyor

Peki kısa devreyi deneyeceğim olmassa bilgisayarcıya götürücem
  2. E

Bilgisayarım açılmıyor

Bios pilini çıkarıp taktım ama kısa devreyi denemedim
  3. E

Bilgisayarım açılmıyor

Atamıyorum format format ekranında harddiski görmüyor
  4. E

Bilgisayarım açılmıyor

Birde sabah format atmayı denedim usb den format ekranına geldiğinde hdd bulunamadı diyordu
  5. E

Bilgisayarım açılmıyor

Hayır ama dün akşam açtığımda american megatrends ekranı geldi sonra F1 e bastım açıldı sonra kapattım sabah denedim açılmadı
  6. E

Bilgisayarım açılmıyor

Ekran kartını çıkartıp onboarddan görüntü almayıda denedim 2 tane ram var birini söktüm yine olmuyor
  7. E

Bilgisayarım açılmıyor

Hepsini yaptım
  8. E

Bilgisayarım açılmıyor

Açılıyor ama siyah ekranda kalıyor
  9. E

Bilgisayarım açılmıyor

Monitör çalışıyor kabloda sorun olacağını düşünmüyorum
  10. E

Bilgisayarım açılmıyor

Hangi kabloda ?
  11. E

Bilgisayarım açılmıyor

Dün çalışan bilgisayar sabah açınca çalışmadı siyah ekranda - işareti yanıp sönüyor daha sonra siyah bir ekran geliyor ve orda kalıyor
  12. E

Öneri Afox AMD Radeon R5 2Gb

Selam arkadaşlar ben sistemime ekran kartı almak istiyorum N11 de böyle bir ekran kartı buldum sizce iyi mi? kart https://www.n11.com/urun/afox-amd-radeon-r5-220-afr5220-2048d3l5-2-gb-64-bit-ddr3-ekran-karti-1410824?magaza=dfsbilgisayar Sistemim İşlemci Intel Pentium E6800 Anakart pegatron...
  13. E

1gb Ekran kartı 4gb Ram sistemde sorun yaşarmıyım

Ekran kartım Intel(R) G41 Express Chipset İşlemcim Pentium(R) Dual-Core 3.3ghz 2CPUs
  14. E

1gb Ekran kartı 4gb Ram sistemde sorun yaşarmıyım

Selamlar benim bilgisayarımda 1gb ekran kartı 2gb ram var ben ekstra olarak 2gb ram eklesem sistemde bir sorun yaşarmıyım cevaplarsanız sevinirim
Geri