emressi isimli üyenin son içerikleri

1. E

Güç kablosu yakan HDD. Böyle bir şey mümkün mü?

Bilgisayarcıya gittim ürün orada sorunsuz çalıştı. Yeni bir kablo aldım orijinal bakır. Öyle deneyeceğim, bakalım ne olacak.
  2. E

Hem hdd hem ssd’de denedim. Yanma falan olmadı. Sadece bu hdd’de oluyor. Son bir kablom kaldı artık onu da heba etmek istemiyorum 1605906991 1 tane ayrıca aldım, onun haricinde 2 tanesi vardı (biri ssd’de, diğeri bad sectorlu hdd’mde takılıydı ve sorunsuz şekilde çalışıyordu). Bu kabloların...
  3. E

Yani ben de ilk kez gördüm. Psudan falan kısa devre diyeceğim ama başka hddlerde sorun yok. Sadece bu hddyi takınca kabloyu direkt yakıyor. Ürün daha 1 haftalık ve iade edeceğim. Ürünün fiyatı da maalesef çok artmış. Umarım iade değil değişim yaparlar :(
  4. E

Dostlar, yeni bir Hard Disk aldım. Seagate 2 TB 7200 Rpm 256 mb cache. Ürün ilk haftasında geç açılmaya başladı (pc açıldıktan 2-3 dk sonra açılıyordu) Daha sonra Ürün tam 3 tane sata güç kablosunu yaktı. Çalışan hdd’den söküp bu hard diske taktığım kabloyu dahi yaktı. Ben hayatımda ilk defa...
  5. E

Birdenbire düşen HDD Sağlığı

HD tune de aynısını dedi. Cidden olacak iş değil. Sağlam şekilde kapatmıştım bilgisayarı açtım %100’den %38’e düşmüş gösteriyor. 81 bad sector var diyor :( Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  6. E

Sağlık %100’den birden %38’e düşmüş olarak gözüküyor. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  7. E

Dostlar merhaba, 2 TB WD Blue HDD kullanıyorum 2 yıldır. Herhangi bir sıkıntı yoktu. Bu sabah açtığımda birden HD Sentinel programında sağlığın düştüğüne dair uyarı geldi. Hard diskin sağlığının birdenbire böyle düşmesi mümkün mü? Yoksa program yazılımsal bir sıkıntı mı yaşıyor acaba...
  8. E

iPhone X’ten, Oneplus 7 Pro’ya Geçmek

Oneplus’tan değil de Android cihazlardan genel olarak korkuyorum. Pek iyi bir tecrübem olmadı. iOS’i aratır mı acaba...
  9. E

iPhone X’ten, Oneplus 7 Pro’ya Geçmek

Evet, başlıkta da görüldüğü gibi. iPhone X kullanıyorum, geçenlerde bir arkadaşımda Oneplus 7 Pro gördüm ve çok hoşuma gitti. Sizce X’ten, Oneplus 7 Pro’ya geçmek mantıklı olur mu? Tavsiyelerinizi bekliyorum...
Geri