Merhaba arkadaşlar
Sistemim Palit Geforce RTX 5060 8GB
Ryzen 7 5700 3.8 ghz işlemci
32 gb dd4 ram
colorful battle-ax b450m-k m.2 anakart
Bu sistem bana cs2 de hayal ettiğim performansı vermemekte. Ben de sorunun işlemcide olduğunu düşünüp yükseltmeye karar verdim 10 bini geçmeyecek şekilde bu...
Selamlar öncelikle sistem özelliklerim RTX 5060 8 gb Ryzen 7 5700 ve 32gb ram ddr4
Sistemi yazın topladım fakat cs2 de beklediğim performansı alamıyorum 300-400 fps hayali kurarken 150-200 fps alır oldum düşük ayarlar yüksek orta ayarlar denedim fakat hep aynı. İşlemciyle alakalı olduğunu...
Aslında bilgisayar yeni hazır sistem olarak satın aldım ama cs gibi bi oyunda 100-200 arası fps alınca afalladım normal olarak. Her yolu denedim ama bi çözüm bulamadım o yüzden işlemciyi değiştirmekte çözüm buldum
Şimdi şöyle bi durum var anakartım Colorful BATTLE-AX B450M-K M.2 V14 4000mhz(OC) M.2 AM4 mATX, bios ekranında versiyona baktığım zaman 2023/08/30 yazıyor. Anakartın sitesinde bulunan BIOS versiyonu ise 2023/07/14 yani bende ki tarih daha güncel sitede ki daha eski bunu anlayamadım. DDU ile...
Selamlar, görüntü bağdaştırıcıları kısmından baktığımda sadece ekran kartım gözüküyor. Biostan da kontrol edecektim fakat ayarın yerini bulamadım Integrated Graphics tarzı bi şey yazması gerekiyor ama yazmıyor
Kral 😅 eksik bilgi vermişim. Orta Düşük yüksek ayarlarda ve tüm çözünürlüklerde denedim daha önce. Gelişmiş görüntüden önce hepsini düşüğe almamı sonrasında ise manuel olarak shader doku fulleyip fsr kapatmayı denemedim denedikten hemen sonra tekrar yazacağım
Öncelikle ilgin için teşekkür ederim. GPU kullanımını yükseltmek amacıyla oyunu en yüksek ayarlara çekmeye denedim kullanım %85-90 a çıktı fakat fpsde hala bi artış yok. Game ready sürücüsü de en güncel durumda. Nvidia denetim masasında ise performansa dayalı tüm ayarları gerçekleştirdim. Ki...
Merhaba 4 gün önce ismi S ile başlayan bir firmadan aldığım hazır sistem elime ulaştı.
Sistem Özellikleri:
TwinMOS 32GB (2x16) TornadoX7 Pro 3200mhz
AMD Ryzen 7 5700 3.70 Ghz 8 Çekirdek 16MB AM4 7nm İşlemci
Palit GeForce RTX 5060 Dual 8GB GDDR7 128 Bit DLSS 4
Colorful BATTLE-AX B450M-K M.2 V14...