Teşekkürler Hocam
1768838376
Hocam aslında +2 yıldan fazladır kablolu Rog Keris kullanıyorum gönlüm asustan yana ama ücreti beni zora sokuyor.Forumlarda hep wraith övüyorlar diye bakmıştım.
Arkadaşlar Merhabalar
Acil Mouse almam lazım ama hangi mouse almam gerek seçemiyorum.
Sizce "Fantech Helios II Pro S","RAWN Leviathan V4" ve "Scyrox V8 8K" sizce hangisini seçmelyimi
Arkadaşlar pzrt günü aldım Asus Tuf 4060 versiyonu bugün R6 oynarken aniden kapandı ve daha açılmıyor .
Pc yi prize takmadığımı fark ettim , takayım dedim tam takamamışım , sonra tekrar taktım ve gitti lütfen yardım edin
Hocam açıkçası trendyol gibi yerlerden daha önce aldım . Pc olmasa da başka teknolojik aletler ve hepsi de mi bozuk çıkar ? Açıkçası daha fazla uğraşmak istemiyorum . Aklımda Asus Tuf 4060 lı 140W
Arkadaşlar ben kod yazımı ve render ile uğraşıyorum sizce bu laptop alınır mı ? yoksa bu fiyata daha iyi bir öneriniz var mı ?
https://www.ebrarbilgisayar.com/msi-thin-gf63-12ve-083xtr-i5-12450h-16gb-1tb-ssd-6gb-rtx4050-156-fhd-144hz-freedos-pmu373011
Arkadaşlar merhaba , eve bir tane televizyon almak istiyorum.
Maks. 18k bütçede alabileceğim ürün tavsiyeniz var mı ? LG , samsung ve philips ve sony markalarından öneri olursa sevinirim . Yüksek görüntü kalitesi ve uygulama indirme gibi özellikleri olursa iyi olur
İşlemcini değiştir . Sıvı soğutma yerine kule alabilirsin . Ucuz sıvı soğutmanın belası çok olur , zaten iyide değil . Bunun yerine Arctic Freezer al hem daha ucuz hem çok iyi soğutuyor