Bilgisayarım anlık olarak kapanıyor bazı oyunlarda girdikten belli bir süre sonra süre değişiyor ekran siyah oluyo ve üstünde uyku moduna geçiliyor yazıyo kasa kapanmadan pc şifre ekranına giriyor pcler hakkıdna çok bir fikrim yok ramler değiştirdim onlarla lakalı değil yük altında kapanıyo...
Hiçbir şey yapamadım hocam pc olduğu gibi duruyor adaptörü satıp yeni bir laptop alacağım ve hakem heyetinede başvurdum ama sanmıyorum bir şey çıkacağını :/
Pazartesi anakart arızası verdi götürdüm 59 bin tl onarım ücreti istediler 28k lık laptopa casper almak pişmanlıktır illa ucuz olsun diyosanız nitrolara bakın
Yaklasık iki yıldır kullanıyorum genelde java uzerinden kod dersleri icin aradada lol oynuyorum youtubedan video izlerken fanlar bi anda durdu serviste anakart arizasi oldugu soylendi 59k ucret istediler anakarti nadirmis artik uretilmiyor imis
Ne yaparsaniz yapın excalibur almayın lanet iğrenç bir müsteri hizmetleri kalitesiz parçalar daha bugun 35k tl masraf cikti 3060li laptobum icin anakartin fan bilmemnesi arizalanmis diye 😃
Kesinlikle rival 3 ve prime dan üstün bi mouse kayması ve click hissiyatı olsun kontrolu olsun malzeme kalittesi hafif diye dandik gelebilir ama tam tersi cok dayanıklı steelseries alt segmentleri yerine bunu alın bence
Hayatimda ne bi xbox urunu kullandim ne de destekleedim diger forumlarda bu nickle sony tarafinda oldugumu gorursun biraz ararsan bana komik gelen sey sadece 180 tltlik bir seye 21 sayfa yazi yazilmasi elinde sonunda vercek adamlar zaten 21 sayfa boyunca rezillik mi yaziyonuz kanka yani