emrevyst isimli üyenin son içerikleri

1. E

7000 TL'ye Kadar Monitör Önerisi

Colorful 5070 Ryzen 5 7600 16 GB DDR5 Ram var bilgisayarda genellikle fps oyunları oynuyorum valo cs gibi almayı düşündüğüm lenevo legion 25-10 var şuanlık yüksek hz olması benim için önemli şuanda kullandığım monitör ise asus tuf gaming vg24vq tavsiyelerinizi bekliyorum en düşük 240 hz...
  2. E

Yardım F/P Oyuncu Koltuğu Önerisi

koku beni rahatsız etmedi hocam ses sıfır titanseat beast modelini aldım ben
  3. E

Hocam koltuk geldi kurulumunu yaptım 56 dakika sürdü tam koltuk gercekten ilk dakikadan farkettiriyor ama o denilen koku gerçekten var
  4. E

Sizin ki de süpermiş :D ben altındaki demiri çıkmış oturma yerime batan bir sandalyede oturmaktayım suan pazarı bekliyoruz bakalım kargoya verilmiş sandalye 1789810518 İnşallah gıcırtı durumu yasamam ve koku konusunda herkes oyle diyor 1 hafta boyunca koku oluyormuş gerçekten pis mi kokuyor?
  5. E

tabii ki gelsin anlatırım throne ile arasındaki farkı bilmiyorum o butcelere cikamadigim icin hic arastirmadim bile :D
  6. E

amazondan siparis ettim hocam 1789761638 gıcırtı durumu vesaire yasadınız mı bide ne zamandır kullanıyorsunuz süngerin alışması ne kadar sürdü
  7. E

5 yasimdan beri bilgisayar basindayim bir kere bile adam gibi koltuga oturmadim insallah bekledigim gibidir
  8. E

Siparişimizi verdik bekliyoruz
  9. E

Cuh7116b ps4 pro alınır mı?

kesinlikle alınır bence bütçeye göre çok iyi
  10. E

5070 7600 Sistemde Güncelleştirme kontrolu

yeni bilgisayar aldım fakat neleri güncelleştirceğimi bilmiyorum bios güncelleştirmesi yaparken update failded diyor fakat usb fat32 bios dosyası dogru
  11. E

🔥İndirim Trendyol indirim kodları

bu kuponlar nerde bulunuyor devlet sırrı gibi saklıyorsunuz
  12. E

🔥İndirim 🔥🔥Solid | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | Colorful RTX 5070 🔥🔥

hocam temiz konudan sormak istiyorum bu fiyata alınır mı fiyat ciddi bir rakam 1763150637 yoksa tek tek toplamak daha mı mantıklı
  13. E

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma ve Danışma Konusu

kasa değiştirmek istiyorum en uygun hava akışı olan ve fiyat olarak da en uygun hangisini önerirsiniz özelleştirmeden
  14. E

değişcek bir şeyi var mı kasa vb
  15. E

5070 li sistem alınır mı beyler?
Geri