emrext isimli üyenin son içerikleri

1. E

Kafayı Yemek Üzereyim Ekranda Dalgalanma

Arkadaşlar yeni sistem dizdim itopyada . 1 hafta oldu, ekranda dalgalanma oluyor git gel tarzı anlık 1-2 saniye sürüyor. Ekran kartı asus 4060 ti işlemci i5 13400f. Sebebi ne olabilir?
  2. E

Ekranda Dalgalanma Oluyor

2 gün önce güncelleme gelmiş, henüz güncellemedim fakat öncesinde de oluyordu, yani güncelken
  3. E

Ekranda Dalgalanma Oluyor

Arkadaşlar merhaba, yeni sistem dizmiştim 1 hafta oldu. Arada göründü git gelmesi oluyor dalgalanma şeklinde ve 2 saniye kadar sürüp düzeliyor. Sebebi ne olabilir. Lütfen bilgi verirseniz sevinirim.
  4. E

Ekranın Dalgalanması

Var
  5. E

Ekranın Dalgalanması

Arkadaşlar merhaba, yeni sistem dizmiştim 1 hafta oldu. Arada göründü git gelmesi oluyor dalgalanma şeklinde ve 2 saniye kadar sürüp düzeliyor. Sebebi ne olabilir. Monitör ve kasanın metal kısımlarında elektrik çarpması oluyor çok az da olsa. Lütfen bilgi verirseniz sevinirim.
  6. E

DH Eagle mı Yeni gelecek sistem mi

Geldi sağlam çalışıyor. Sizinki nasıl bir hata veriyor
  7. E

Hangi sistemi tercih etmeliyim ?

Gamebooster
  8. E

Hangi sistemi tercih etmeliyim ?

üssteki sistemi sipariş verdim ben, sıvı soğutma ekleyerek
  9. E

Bugün kargolanır mı acaba
  10. E

Benim sipariş durumu bir sonraki aşamaya geçti hocam
  11. E

Bu Anakart Bu İşlemci İle Uyumlu mu

ASUS PRIME H610M-K 3200MHz DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI D-Sub mATX Anakart İ5 13400F İŞLEMCİ Asus dual Rtx 4060ti oc Arkadaşlar bu sistemi sipariş vermiştim. Anakartı işlemci ile uyumlu mu? Yoksa siparişi iptal mi etmeliyim? 1694597342 Kasa Thermaltake s200tg
  12. E

Evet ben de ondan sonra aldım. Bugün veya yarın kargoya verileceğini de sanmıyorum pek. Bence haftaya falan verilir kargoya
  13. E

Hocam sizde de bu şekilde mi görünüyor sipariş durumu?
  14. E

20.769 TL 4060Tİ Sistem aldım sizce değer mi ?

Kaç Tl ye geldi sistem
  15. E

Aynı sistemi aynı gün ben de sipariş verdim. Şu an sipariş durumunda ne görünüyor sizde ve kargoya verdiklerinde yazar mısınız bana da ?
Geri