Arkadaşlar 2 gün önceye kadar bilgisayarımda böyle bir sorun yoktu. Kulaklıktan ses gelmemeye başladı ve kulaklığın bozulduğunu düşünüp yeni bir kulaklık aldım. Fakat anladım ki sorun bilgisayarda. Realtek Audio Console Hangi aygıtı taktınız ? diye bir şey çıkıyor sağ altta sürekli. Kulaklığı...
İşten gelmiştim pcde hiçbir sorun yoktu açık bırakmışlar yemek yedim o sıra uyku moduna almış kendini daha sonra ekran gelmedi. Tekrar başlattım yine aynı şey ekranda hiçbir yazı çıkmıyor kasa çalışıyor. İşlemci fanı kasa fanı ekran kartı fanı her şey çalışıyor fakat görüntü yok. Bios pilni...
Beyler sorun ekran çözünürlüğünü düşürmemmiş hdmi televizyona takip düzelttim monitör 144hz oldugundan dolayı sanırım. Arkadaşta direkt ekran kartini yakmis cok komik :DD Ekran karti yandigi zaman fanlar dönmez kanka
Arkadaslar rx570in driverini indirdim devama falan bastim sanirim fabrika ayarlarını sıfırladım ekran kartinin yeniden baslattim fakat görüntü gelmiyor sebebi nedir nasıl düzelir lütfen yardım edin
1608827824
Monitör siyah ekranda kaldı
Arkadaşlar foruma baktım çok konu var ama çözüm göremedim. Sorun ilk olarak 1 ay önce basladi. Bilgisayarın tozunu almak icin bütün kabloları vs söktüm(bilgisayarın içini açmadan) ve temizledim. Daha sonra takıp çalıştırdığımda görüntü gelmedi. Hdmi anakarta takıp daha sonra ekran kartına...
Hocam ben pek anlamam. Benimde kasa alev gibiydi. Ekran kartının bakır boruları çok sıcaktı ama kendi sıcaklığı normaldi. Boruların çok sıcak olması normal mi
Arkadaşlar malum yaz geldi. Sistem haliyle ısınıyor biraz. Ben de Antalyada yaşıyorum bu gün 43 dereceydi hava. Bi nebze olsun nasıl rahatlatabilirim bilgisayarı. 250tl falan bütçem işlemciye fan mı alsam bi yardım etseniz
R5 2600
Msi armor Rx570 8gb