kablo sıkıntısı yaşamamak için bu kartı tercih ettim açıkcası birazcık daha güzel görünsün diye. Bir de bütün parçaların tek bir marka olması optimizasyon sorunlarının bir tıkta olsa önüne geçirdiği için böyle dizdim şimdilik. Nerden baksan almama 1 ay var o zaman zaten kesin yine forumda konu...
ben de öyle düşünüyorum, aslında yakında kasayı satmak ve görseldeki sisteme geçmek istiyorum. Ama eğer şuan sorun yazılımsal değilse içim elvermez bu şekilde satmaya o yüzden çabalıyorum. ( Muhtemelen ramleri ikinci el alacağım )
olabilir ama ramlerim sağlam gibi gözüküyor şuanlık ben de yukarıdaki arkadaş gibi aslında psu dan şüphelendim ama bilmiyorum ramleri de bir kontrol edeyim
1774211996
alt tabdan dolayı hiç mavi ekran yemedim fakat psu dan pc nin boşta kaç w çektiğini görebileceğim bir uygulama vesaire var mı...
bilmiyorum mavi ekranı az önce ilk defa lol oynarken yedim ve bardağı taşıran son damla oldu öncesinde de dediğim gibi birden PC deki hiçbir şeyin yanıt vermemesi gibi bazı enteresan sorunlar yaşıyordum. Bir keresinde merak ettim ne zaman yanıt vericek diye yarım saat başka işlerle uğraştım...
İmzadaki sisteme sahibim eskiden hiçbir sıkıntı yokken herhangi bir değişiklik yapmamama rağmen crash yemeye başladım. Masaüstünde donmalar, oyun ortasında mavi ekran yemeler, bazı dosyaların açılmaması ve daha türlü türlü sorunlarla karşılaşmaya başladım. PC de hiçbir değişiklik yapmadım...
Arkadaşlar imzadaki sistemle 2k 165hz iki monitorum var ama sadece bir monitorde full ayarlarda lol oynuyorum. uzatmiyorum yani iki ekrani. 180 200 fps aliyorum normal mi bu degerler bana cok dusuk gibi geliyor kendi sistemim icin.
Merhaba mikrofonum sol tarafta kasam ise sag tarafta oldugu icin bir disi erkek usb uzatmasiyla quadcast mikrofonu bagliyordum ve gayet hic bozulmadan verimli bir sekilde calisiyordu. fakat bu mavi usb uzatmaya coverzone usb cogalticisini takip mikrofonu coverzone usb cogalticisina takinca basta...
anlamadim
1744352464
iyi bir kulaklik degilse almam ya ben hem muzik dinlerken iyi hissediyim hem de wireless olsun istiyorum cloud 2 den daha kotu bi kulakliga gecis yapmam