Bir süre önce telefonum bozuldu ve yenisi almam gerekiyor eskisiyle bir şey yapamıyorum, biraz birikmiş param var bunun üzerine koyup 28bin TL'ye Samsung S24FE almak istiyorum ve bunun için de bilgisayarımı satmayı düşündüm ama ne kadara satabilirim inanın bir fikrim yok yardımcı olur musunuz...
Herkese selam.Elimde samsung bir cihaz var bunda teamwin diye bir yazılım yüklü.Bu yazılım yüzünden ben bazı uygulamaları kullanamıyorum.Eğer stock rom kurarsam IMEI gider mi çünkü telefonum yurt dışı telefon.
2 gün önce Steam'dan GTA 5 aldım ve indirdim ve oyuna giriyorum aşırı bir takılma oluyor. Araba sürerken veya yürürken donup donup duruyor. Sistemim oyunu çok rahat açabilecek bir sistem fakat neden böyle yaptığını çözemiyorum.
Sistem:
Intel Core i5-8400 2.8GHz
8 GB DDR4 2666MHz CL16 RAM.
GTX...
geçenlerde sapphire rx580 nitro+ ekran kartı aldım be bugün sisteme taktım çalıştırdım.Biraz oyalandım ve ekran gitti ama fanlar ve rgb ler yanıyordu.Bilgisayarı tekrar başlattım açıldı biraz zaman geçince tekrar aynısını yaptı.Neden yapıyor bunu veya bir çözümü var mıdır ?