emrhan7_7 isimli üyenin son içerikleri

1. emrhan7_7

BİLGİSAYARIM 2 GÜNDE 3 KEZ MEVİ EKRAN VERDİ

hocam sonuçlar bunlar herhangi bir sistem dosyasında sorun bulunamadı diyor windows 10 ile alakası varmıdır
  2. emrhan7_7

BİLGİSAYARIM 2 GÜNDE 3 KEZ MEVİ EKRAN VERDİ

Merhabalar, Bilgisayarım 2 gündür durduk yere 3 kez mavi ekran hatası veriyor hata kodlarını araştırdım, ram testi yaptım sorun çıkmadı testi yaptıktan tam 1 gün sonra "kmode exception not handled" mavi ekran yedi pc lütfen yardımcı olun sistem özelliklerim anakart: a520m-a-pro işlemci: amd...
  3. emrhan7_7

Çözüldü✓ Vatan bilgisayar rezilliği

Evet kontrol etme olayı var kesinlikle ( yurtiçi kargo)
  4. emrhan7_7

Benim bilgisayarım sorunsuz montajlı bir şekilde geldi inşallah bu akşam monitörü alıp Windows atacağım. 😀 1721487335 Kuryelerde sıkıntı yok yurtiçi kargoyla geldi dün transfer bugun kapıma geldi
  5. emrhan7_7

Hocam vatan bilgisayar müsteri hizmetlerini aradım demonte göndermelerini rica ettim artık 2 arkadaşımla kendim montajlayacağım.
  6. emrhan7_7

Vatan bilgisayarın internet sitesinden sistem satın aldım 8 temmuz Pazartesi günü 1 hafta normal süreymiş 10 gün oldu 11.iş günü oldu sistem hala gelmedi bu durumdan şikayet olan varmı vatan bilgisayarın ana subesi Ankara'daymış lafta beklenmeyen bir yoğunluk varmış amfkwldkwkkdek bir...
  7. emrhan7_7

VATAN SİSTEMİ ÖNERİSİ ??

reis i5 12400F var ( ryzen 5600x dengi ) 976 tl fark ödicem ona karar verdim az önce
  8. emrhan7_7

VATAN SİSTEMİ ÖNERİSİ ??

selamlar vatanda 16.999 TL satılan bir sistem var sistem parçaları msi ventus 3060 i3 12100F var sistem linki : https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i3-12100f-rtx-3060-oc-12gb-pro-h610m-e-500gb-ssd-16gb-ram.html arkadaşlar alınabilir mi yoksa 3-4bin tl daha koyup amd işlemcili 4060 sistem mi...
  9. emrhan7_7

RYZEN 5600 İçin soğutucu önerisi

Reis termal macun veriyorlar mı yanında ?
  10. emrhan7_7

RYZEN 5600 İçin soğutucu önerisi

AMD RYZEN 5 5600 için ucuz yollu bir soğutucu alacağım önerileriniz nelerdir ? Daha sistemde ryzen 5500 5600 arasında kaldım (bütçeden dolayı ) ekran kartı msi ventus 4060
  11. emrhan7_7

Selamlar PC TOPLAYACAĞIM VATANDAN

SSD'yi samsungdan Kioxia ya çektiğimde fiyat 20.517 TL ye düşüyor. Bayağı uyguna geliyor sorularım şunlar : Kafamda soru işareti var ram konusunda 1-)LEXAR THOR diye adını ilk defa duyduğum bir marka kullanan var mı bu rami tavsiye verirmisiniz? 2-)bütçem Maksimum 22k 32 ram yapıp ssd yi 1tb...
  12. emrhan7_7

🔥İndirim MageGee Mini 60% Klavye 420 TL Aliexpress

agam selamın aleyküm 280 tl muhteşem fiyat da gelirmi gümrüğe takılırmı ( mekanik olup olmaması önemli değil)
Geri