Merhabalar, Bilgisayarım 2 gündür durduk yere 3 kez mavi ekran hatası veriyor hata kodlarını araştırdım, ram testi yaptım sorun çıkmadı testi yaptıktan tam 1 gün sonra "kmode exception not handled" mavi ekran yedi pc lütfen yardımcı olun
sistem özelliklerim
anakart: a520m-a-pro
işlemci: amd...
Benim bilgisayarım sorunsuz montajlı bir şekilde geldi inşallah bu akşam monitörü alıp Windows atacağım. 😀
1721487335
Kuryelerde sıkıntı yok yurtiçi kargoyla geldi dün transfer bugun kapıma geldi
Vatan bilgisayarın internet sitesinden sistem satın aldım 8 temmuz Pazartesi günü
1 hafta normal süreymiş 10 gün oldu 11.iş günü oldu sistem hala gelmedi bu durumdan şikayet olan varmı vatan bilgisayarın ana subesi Ankara'daymış lafta beklenmeyen bir yoğunluk varmış amfkwldkwkkdek bir...
selamlar vatanda 16.999 TL satılan bir sistem var sistem parçaları msi ventus 3060 i3 12100F var
sistem linki : https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i3-12100f-rtx-3060-oc-12gb-pro-h610m-e-500gb-ssd-16gb-ram.html
arkadaşlar alınabilir mi yoksa 3-4bin tl daha koyup amd işlemcili 4060 sistem mi...
SSD'yi samsungdan Kioxia ya çektiğimde fiyat 20.517 TL ye düşüyor.
Bayağı uyguna geliyor sorularım şunlar :
Kafamda soru işareti var ram konusunda
1-)LEXAR THOR diye adını ilk defa duyduğum bir marka kullanan var mı bu rami tavsiye verirmisiniz?
2-)bütçem Maksimum 22k 32 ram yapıp ssd yi 1tb...