emrhncndn isimli üyenin son içerikleri

1. E

5070 vs 9070xt. Hangisi tercih edilmeli?

Tabii ki de seçim sizin bu arada 9070xt nitro+ hakkında bir soru fps değeri veya bilimum soru sormak istersen iletebilirsin.
  2. E

8 gb ramla 16 beraber çalşırmı

Takabilirsin ama herkesin de diyeceği gibi stabil çalışmayabilir ve benim düşüncem ise stabil olmayacaktır. Ama takılır mı çalışır mı derseniz çalışır.
  3. E

5070 vs 9070xt. Hangisi tercih edilmeli?

Şahsen 9070xt derim yazılım ve coil whine gibi sıkıntı yaşatabilse de kas gücü olarak beni tatmin etti. Ama son karar yine de sizde (9070xt Soğutma konusunda çok daha iyi olduğu düşüncesindeyim)
  4. E

9070xt nitro+ Coil Whine

Galiba sizlerin de dediği gibi voltaj kısarak devam. Teşekkür ederim herkese.
  5. E

9070xt nitro+ Coil Whine

Fps sabitleyince ve dediğin gibi voltaj düşürünce ses sıfıra iniyor sadece iade ile uğraşıp zaman harcamalı mıyım diye düşünüyorum emin olamadım.
  6. E

9070xt nitro+ Coil Whine

Reddit'de bina elektriği ile alakalı da olabileceği yazıyordu ama alakası var mı bilemiyorum.
  7. E

9070xt nitro+ Coil Whine

Arkadaşlar selam yeni 9070xt nitro+ aldım ve coil whine çıktı bu sorun için undervolt yaptım bir tık neredeyse yok denecek seviyeye düşürdü ama böylesine bir sorunnun var olması biraz üzüyor iade edilmeli mi düşünceniz nedir? (14 güne kadar direkt iade edebiliyormuşum incehesap müş. temsilcisi...
  8. E

RX580 Driver Bozuldu

Artık umudu kesmiştim format atacaktım fakat bugün güvenli mod'da ddu ile ve sonrasına garantiye almak için amd cleanup utility ile tekrardan sildim ve işe yaradı umarım bir daha böyle bir sıkıntı çekmem yine de cevap için teşekkür ederim.
  9. E

RX580 Driver Bozuldu

Arkadaşlar selam bundan bir kaç ay öncesine kadar her şey çok güzel gidiyordu ama bir gün pc'yi açtığımda beyaz hata penceresi geldi. AMD driver konusunda yine şaşırtmıyor ama bu sefer driver komple gitti. kaç aydır yüzlerce video izledim ama hiç biri işe yaramadı. Sürücüyü sil-yükle, Sürücüye...
  10. E

Oyun esnasında kendi kendine kapanma

Arkadaşlar selam oyun oynarken (BF1 FiveM gibi) bilimum bir çok oyun sırasında bir anda ekran simsiyah oluyor ve pc kendi kendini resetliyor bunu nasıl çözebiliriz bunu nasıl çözeriz? ryzen5 4500 rx580 8gb 500W psu
  11. E

CS2 Tatmin Etmeyen FPS Problemi

Anladım teşekkür ederim.
  12. E

Peki işlemci olarak 5500 yada 5600 gibi bir yükseltme yaparsam sence nasıl olur darboğaz çok mu olur? Yada bununla değişirse iyi olur dediğin bir işlemci varmı?
  13. E

Arkadaşlar selam CS2'de fps olarak genelde 175-200 arası fps'im geziyor fakat 180'in altına düşmesi hiç hoşuma gitmiyor. Bu durum hakkında neler yapabiliriz? Bende fikirler bitti çünkü. CS'de bütün ayarlarım düşükte çözünürlük olarak 1280x1024 4:3 oynuyorum ve çözünürlüğü düşürünce de hiç bir...
  14. E

RX580 8 Gb Overclock

Arkadaşlar bende MSI RX580 Gaming 8G kartı var. Bu kart fabrika çıkışlı olarak 1257 MHz'de geliyor OC Mode'a alınca 1338 MHz'ye çıkıyor. Ama herkes gibi daha da fazlasını istiyorum. Bu kart hakkında internette çok fazla video bulamadım. Bunun hakkında bilgisi olan veya daha önce bu kart ile OC...
  15. E

İşlemci önerisi 7600X mi? 7900X mi?

Arkadaşlar selam arkadaşıma sistem diziyoruz ve işlemci konusunda kararsızız. Başlıkta ki işlemcilerin oyun testlerine baktım ve aralarında hemen hemen 3 yada 5 fps fark oluyordu. Fiyat oalrak 7600x çok daha cazip geliyor fakat karar veremedik. Henüz parça alma aşamasındayız o yüzden elimizde...
Geri