emrree isimli üyenin son içerikleri

1. E

10 13 k arası telefon önerisi

öneri
  2. E

Yardım PSU Konusunda Destek

Burada fiyat bir tık daha ucuz High Powerda, Evet iki psu da güvenilir. Ben dün gece MSI MAG A550BN Modelinden sipariş geçtim bir tane ihtiyacıma yönelik. 550W sizin takmayı düşündüğünüz ekran kartı içinde yeterli düzeyde. MSİ olanı tercih edebilirsiniz. iyi günlerde kullanın şimdiden
  3. E

Yardım PSU Konusunda Destek

öneri1 öneri 2 c tier, dc to dc
  4. E

Öneri F/P Kasa ve PSU öneri

green iran merkezli bir üretici piyasada yeniler net bir şekilde iyidir yada kötüdür diyemeyiz belirsiz yani. yukarıda önerdiğim msi poweri msi adına cwt üretiyor c tier bir psu. yüksek güç ihtiyacın varsa High Power Element-DD GD alabilirsin önerdiğim üç psuda giriş orta segment c tier...
  5. E

Atx 3.1 pcie 5.1 psu

sanırım şuan indirimde burada ve burada
  6. E

Öneri F/P Kasa ve PSU öneri

dc to dc psu almanı öneririm öneri 1 öneri 2 öneri 3
  7. E

Çözüldü✓ MSİ MAG A500N-H Güç Kaynağı Fan Sesi Sorunu

yarın iade göndereceğim
  8. E

Yardım MSİ MAG A750GL PSU FAN SESİ ÇOK YÜKSEK ?

14 gün iade hakkım var onu kullanacağım kutulayıp paketledim iadeye vericem yarın umarım sorun çıkarmaz hepsiburada
  9. E

kasa kapağı kapalı olduğundada alıyorum psu fanı dahil dört fan var zaten kasada diğer hepsi pmw ve kalite fanlar ses hiç yok yani. aslında az uğultu beni rahatsız etmez bu başka bir ses videoda çalışan tek fan psu fanı bu arada diğerleri takılı değildi
  10. E

sesle ilgili ne düşünüyorsun? giriş seviye bir güç kaynağı yetiyordu bana fakat böyle bir fanda beklemiyordum açıkçası
  11. E

Üç gün önce aldığım MAG A500N-H güç kaynağı, fan sesiyle beni baya rahatsız etti. Sistem max 250W çeken bir sistem fanda yalpalanma ve ince bir tırırırı sesi mevcut. Sizce bu ses bu modelin genel kalitesizliğinden mi kaynaklanıyor, yoksa ürün fabrikasyon kusurlu mu? Msi giriş seviyesinde bu...
  12. E

Yardım MSİ MAG A750GL PSU FAN SESİ ÇOK YÜKSEK ?

aynı benzer sorunu yaşıyorum şuan :confused:
Geri