Önerileriniz için minnettarım hocam
IPS panelin kontrast oranı kötü olduğu için Va panel almaya karar vermiştim film izlemek birde hikayeli oyun oynamak için alacaktım Va panellerde ghosting olduğunu biliyordum ama hikayeli oyunda çok sıkıntı olmaz diye düşündüm attığınız konuları biraz...
Cümleten sa. Arkadaşlar
Thermalthake Water 3.0 360mm modeli sıvı soğutmadan cızırtı sesi geliyor(videosunu koydum) kasayı kendim topladım sadece ekran kartı eksik test amaçlı çalıştırdığımda böyle bir ses geldi kabloları fanları teker teker kontrol ettim hiçbir sıkıntı yok açıldıktan birkaç...
Hocam geç gördüm konuyu hortlatmak gibi olacak
Bu fiyat bandında onerebileceginiz Va panel monitör varmıdır
Çok bilgim yok ama
MSI Optix G271CQR 27
Modeline güzel diyorlar siz ne önerirsiniz?
8000 TL bütçem var 2K IPS panel 144hz monitör arıyorum genellikle hikayeli oyunlar oynayacağım için görüntü kalitesinin güzel olmasını istiyorum.Pivot vs. Önemli değil ileride ayrı bir monitör aparatı almayı düşüyorum bu fiyat bandında onerebileceginiz monitör varmı dır?
İndirimlerde MLD M500 Ultra 1tb M2 ssd si var
Diğer forumlarda bu ssd yı yerden yere vurmuşlar vaat ettiği hızlara ulasmadigini kısa ömürlü olduğunu söylemişler bu ssd alınır mı yada aynı fiyat bandında onerebileceginiz 1TB M2 ssd varmıdır?
https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-masterbox-td500-v2-700w-80plus-4x120mm-fanli-midt-siyah-kasa.html
Dostlar İndirimlerden parça parça bilgisayar topluyorum şuanlık parçaların çoğunu topladım 360mm sıvı soğutma aldım sadece ekran kartı ssd ve monitör kaldı
Bu kasa hoşuma gitti ama...
Arkadaşlar 1-2 k arası bütçem var güncel klavye fiyatları hakkında çok bilgim yok bu fiyatlara alabileceğim güzel mekanik klavye önerebilir misiniz.(Swich farketmez)