emrullah2 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Yeni monitörde bozulma sorunu

Knk 200 Hz de hdmı kablosu ile 144 oluyor diyorlar 200 Hz o yüzden ekran bozulmaları oluyormuş 144 Hz yapınca sorun düzeliyor
  2. E

Yeni monitörde bozulma sorunu

Merhaba arkadaşlar sıfır excalibur monitör aldım 27" ekranda bozulmalar oluyor fakat oyun oynayınca veya video izleyince hiç bir sıkıntı yok sadece PC boşta kalınca görüntü bozulup bozulup düzeliyor Sistemim şu şekilde Anakart : MSI a320m pro Ekran kartı: rx560 4gb DDR 4 ram 8gb İşlemci ryzen 5...
  3. E

Anakart kasa uyumu yardım

Merhabalar anakart ile kasa uyumu için yardımcı olur musunuz Anakart : n11'den MSI A320M-A PRO AMD A320 3200 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir...
  4. E

Yardım Ekran kartı takınca görüntü gelmiyor

Bios güncellemesi yaptıktan sonra düzelmezse iade edeceğim
  5. E

Bende yok ama televizyona bağladım olmadı başka monitörde hdmı vardı denedim yine olmadı
  6. E

Ama hdmı to hdmı da olmadı dönüştürücüsüz
  7. E

PSU platoon 500W Dönüştürücü...
  8. E

Ekran gelmiyor ki yukliyeyim yukledikten sonra mı takayım ? 1696077423 Ekran kartında VGA girişi yok hdmı var hdmı VGA dönüştürücü ile kullanıyorum ama görüntü yok 1696077463 Bir bilgisayarcıya sordum bios guncellemen gerekiyor dedi deneyecegim
  9. E

Merhabalar benim PC ozellikleri şu şekilde Anakart h55kbl ESONİC 2x4 turbox ram 1600mhz İşlemci i5 650 3.20 Ekran kartı rx560 4gb Görüntü gelmiyor ekran kartını çıkartınca görüntü geliyor yardım eder misiniz
Geri