bütün uygulamarda aynı şey oluyor küçük pencere yapıp kullanıyorum mesela küçük penceredeyken uygulama masaüstüne tıklayınca fare gidiyor hiçbiryere tıklanmıyor fareyle
Merhaba pc de herhangi bir uygulamadayken masaüstüne geldğimde mouse çalışmıyor sadece ekranın sol üst köşesinde çalışıyor tekrar uygulamayı açıp tekrar masaütüne geldiğimde çalışıyor mouse bunun sorunu nedir acaba yardımcı olacak biri varmı
Merhaba oynadığım oyun sadece knight online başka hiçbir şey oynamıyorum bana laptop önerir misiniz almışken iyi bişey alayım diyorum sonradan sorun çıkarmasın güzel bir laptop önerir misiniz yardımcı olursanız sevinirim
Sağol yardımcı olduğun için 5600x alacağım ben bence sende biraz göz gezdir çünkü 5600 ile aralarında çok bir fark yok almışken iyi bişey olsun
1767481980
Anakartım gigabyte A520M K V2
Aralarında ciddi bir fark yoktur ondan sordum ve bundan önce bir konu daha açmıştım işlemci önerisi ile ilgili bana ryzen5 5600 işlemcinin ekran kartımla herhangi bir sorun çıkarmayacağını söylediler
Merhaba GTX 1060 6gb ekran kartım var ve bunun için darboğaz yapmayacak iyi bir amd işlemci arıyorum sizinde tavsiyelerinize bir bakayım dedim şu anlık ryzen5 2600 almayı düşünüyorum ben