EmRyzz isimli üyenin son içerikleri

1. EmRyzz

2500TL kablosuz mouse önerisi

Max bütçem 2500 civarında. Kablosuz cs2 gibi oyunlarda hızlıca hareket ettirebilecegim mouse arıyorum.
  2. EmRyzz

MSI VENTUS XS OC RTX 3060 12GB Furmark değerleri

Bugün ikinci elden üç fanlı bir RTX 3060 12GB ekran kartı aldım. 0XMSAA ve 8XMSAA seçenekleriyle test yaptım. Sizce değerler normal mi?
  3. EmRyzz

Samsung için bildiğiniz güvenilir parça değişim yeri var mı?

Elimde 2022den beri kullandığım M33 telefonum var. Telefonumun bataryasını ve şarj soketini değiştirmek istiyorum. Teknik servis biraz pahalı fiyat çıkarıyor. Acaba sizlerin bildiği güvenilir orijinal parça kullanan bir yer varmı?
  4. EmRyzz

CS2 İçin Kulaklık Önerisi

biraz alakasız olacak ama bende şuan blackshark v2x kullanıyorum. Bazı zamanlarda ses azalıyor ve çözemiyorum. Acaba sizde bu durum yaşanıyor mu ve yaşanıyorsa nasıl çözüyorsunuz.
  5. EmRyzz

Bilgisayarımda ses azaldı

Arkadaşlar dün nvidia app üzerinden son güncellemeyi yaptım sıkıntı yoktu fakat bugün kulaklık seslerinde ciddi azalma var. DDU ile driverları silip yeniden kurdum fakat düzelmedi. Ne yapabilirim
  6. EmRyzz

FACEIT your account has no supported games connected hatası alıyorum.

Nasıl yani anlamadim hesap bağlantılari nasil kontrol edilir
  7. EmRyzz

FACEIT your account has no supported games connected hatası alıyorum.

2500 saatim seçkinim ve faceit 7 level olmama rağmen faceit ac bu hatayı veriyor. Çözümü olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
  8. EmRyzz

Akşam Fenerbahçe kapatılır mı?

El spastico berabere bitecek 1-1 veya 2-2
  9. EmRyzz

Steam Hesabım Çalındı

Ss elinde kalsin her zaman işe yarar fiyatı veya tarihi önemli değil
  10. EmRyzz

Steam Hesabım Çalındı

Topluluk pazarında işlem yaptisyan maile giden satışın ssini alıp steam desteğe yazabilirsin 2 gün içinde geri veriyorlar
  11. EmRyzz

FXSound arka planda açıkken cs2 oynarsam vac ban yer miyim

Arkadaşlar nedenini çözemediğim bir şekilde Razer Blackshark v2x kulaklığımda mikrofonu kullanamamaya başladığım için realtek driverini kaldırıp asusun kendi sitesinden ilgili driveri kurdum fakat ses seviyesi düşüktü bu yüzden fxsound u indirdim. Bu uygulama arkada açıkken cs2 oynarsam vac yeme...
  12. EmRyzz

Sınavsız 2. Üniversite

Sınavsız ikinci üniversite acikogretim formatında oluyor. Eğer acikogretim şeklinde kayıt olup kendimi gelistirebiliyorum diyorsan deneyebilirsin
  13. EmRyzz

Yardım 500 bin tl hangi otomobil alabilirim

Bence hiç bulamazsanız 400-450 bandında c planı olarak 9n3 kasa kodlu 2008-09 1.4 benzinli polo olabilir tabi hatchback mi sedan mi istediğinize bağlı öneriler değişebilir
  14. EmRyzz

A 320m anakart ve 3 3100 işlemcı ile en iyi hangi ekran kartını almalıyım

Darboğaz yapmayacağını bilsem 5000 civarına rx6600 öneririm ama r3 3100 ile darboğaz yapabilir
  15. EmRyzz

A 320m anakart ve 3 3100 işlemcı ile en iyi hangi ekran kartını almalıyım

Bence 1660 serisi bu kombinasyon için ideal olur tabi bütçe önemli
Geri