Elimde 2022den beri kullandığım M33 telefonum var. Telefonumun bataryasını ve şarj soketini değiştirmek istiyorum. Teknik servis biraz pahalı fiyat çıkarıyor. Acaba sizlerin bildiği güvenilir orijinal parça kullanan bir yer varmı?
biraz alakasız olacak ama bende şuan blackshark v2x kullanıyorum. Bazı zamanlarda ses azalıyor ve çözemiyorum. Acaba sizde bu durum yaşanıyor mu ve yaşanıyorsa nasıl çözüyorsunuz.
Arkadaşlar dün nvidia app üzerinden son güncellemeyi yaptım sıkıntı yoktu fakat bugün kulaklık seslerinde ciddi azalma var. DDU ile driverları silip yeniden kurdum fakat düzelmedi. Ne yapabilirim
Arkadaşlar nedenini çözemediğim bir şekilde Razer Blackshark v2x kulaklığımda mikrofonu kullanamamaya başladığım için realtek driverini kaldırıp asusun kendi sitesinden ilgili driveri kurdum fakat ses seviyesi düşüktü bu yüzden fxsound u indirdim. Bu uygulama arkada açıkken cs2 oynarsam vac yeme...
Bence hiç bulamazsanız 400-450 bandında c planı olarak 9n3 kasa kodlu 2008-09 1.4 benzinli polo olabilir tabi hatchback mi sedan mi istediğinize bağlı öneriler değişebilir