Tc100ü itopyada denedim, rahat ve konforluydu. Ancak şikayetvarı okursan firma türkiyeye satış yapmadığı için satış sonrası sıkıntı yaşayanlar olmuş garanti konusunda. Bu nedenden dolayı itopyaya güvenemedim ben de vazgeçtim koltuktan.
Ayrıca koltuk 9 bin liraya düşüyor ara ara. Takip edersen...
Arkadaşlar merhaba ıtopya üzerinden razer blackshark v2 x sipariş vermiştim. Bugün teslim alıp test ettiğimde ses seviyesi sonda dahi az ses geldiğini farkettim. Denediğim programlar ayarlar da sorunu çözemedi. Itopya kulaklık iadesi alıyor mu? Almıyorsa ses kartı alarak sesi artırabilir miyim...
Arkadaşlar merhaba gaming gen üzerinden Mantis 6800 sipariş verdim. Bugün itibariyle elime ulaştı yalnız kasada ekran kartını nereye takacağımı bulamıyorum. Bir kaç video izledim ancak yardımı olmadı. Bu işlerden pek anlamıyorum yardımcı olur musunuz kasanın fotoğrafını bırakıyorum.
Şüpheye düştüm sistem almakta sinerjiden. Bi sıkıntı çıksa uğraş dur sonrasında. Sattıkları malın arkasında durmuyorlar sanırım. Teknis servisleri de genelde sorunu çözmeden geri yolluyolarmış okuduklarım kadarıyla.
Arkadaşlar şikayetvarda sinerji ile ilgili satış sonrası ilgisiz oldukları, müşteri hizmetlerine ulaşılamadığı, iade değişim konularında sorun çıkardıklarına dair çok fazla şikayet mevcut. Sinerjiden hazır sistem almayı düşünüyordum. Daha önce alışveriş yapıp böyle durumlarla karşılaşanlar var mı?
Ben de bu sistemi almayı düşünüyorum. Kasayı cooler master mb511 olarak değiştirmem iyi olur mu? Ayrıca bu sisteme bu anakart sıkıntı çıkarır mı? Fikri olanlar cevap verirse sevinirim.