emtten1 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Asus Vivobook 32gb ram RTX 4060 laptopumu satıyorum fiyat önerir misiniz??

lavuk o kadar bitik ki herkes ya oyun oynuyor yada ders çalışıyor sanıyor bu cihazla starbucksda otururken finetune ettiğim llm modellerin hatti hesabı yok ama işte sen o modellerden de geridesin kral :D
  2. E

yaşının ufak olduğu fazlasıyla belli oluyor ürünü kakalama gayem olsa böyle herkese açık yerde mi tartışırım fiyatı yukardan yazar keriz beklerim aciliyeti olmadığını da yazmışım , donanım hakkında gram bilgin yok eline kaç tane cihaz aldın şimdiye kadar :D prize takmadan fps alamaz falan...
  3. E

e tabi ısındıkça frekans düşer ama ne kadar fan o kadar soğutma kullanan kişiye bağlı yani aşırı ısınma sorunu da yok arkadaşın pek bilgisi yok ,can sıkıntısı var biraz belli :D
  4. E

rdr 2 30fps alman sence mümkün mü kardeşim , ben bizzat donanım işindeyim konunun neyi zoruna gitti fiyat önerisi istemişiz belli ki fikrin yok yaşın küçük :D ne işin var hala burda.
  5. E

araştırdığım kadarıyla sıvı metal var günlük kullanımda ısınmıyor ama oyun oynarken fan modunu açmak gerekiyor tabi , yani fanı verdiğin sürece serin aslında 1752138755 32 gb ram i9 13900h asus tuflar en az 10k koyuyor üstüne ve pil ömrü daha uzun bu cihazın daha hafif daha taşınabilir iki...
  6. E

50 watt ekran kartı 27ye ekran kartsız i9 13900h alınmıyor hocam
  7. E

merhaba asus vivobook cihazımı satıyorum cihaz neredeyse sıfıra yakın toplam ekran süresi 50 saati geçmez biraz baktım ama nasıl fiyat yazsam bilemedim acelesi yok ne yazılabilir bu cihaza Teknik Özellikler: - Model: Asus Vivobook 16X K3605V - İşlemci: Intel Core i9-13900H (13. nesil, 20...
Geri