ENACRA isimli üyenin son içerikleri

1. E

Aldigim Shade-Viking sistem iyi mi?

Haftasonu pc montajı yapılmış driverler kurulmuş iken itopya değişim yapıyorsa sistemi değiştirebilirim. Şu sistemi düşünüyorum https://www.itopya.com/alpha-rulesamd-ryzen-5-5600asus-geforce-rtx-3060-ti-dual-v2-oc-8gb16gb-ddr4500gb-m2-ssdgeforce_h19746 R5 5600 ve asus 6500xt ikilisi var sistem...
  2. E

Sanırım en iyi çözüm bu, daha fazla düşünüp kafamı karıştırmak istemiyorum. Teşekkürler herkese.
  3. E

Fiyatı sorun etmez isek haftsonu sistemi almaya giderken mağazadan güç kaynağı alirsam sistem iyi olurmu olmazmı tek istediğim cevap bu. Babam hâla "bilgisayar bilgisayardir düğmesine basınca açılıyorsa bitti" diyor. Çok katı malesef.
  4. E

Pc alama baştan karşıydı, evdeki 10 yıllık pc zaten açılıyor diyor, babama daha bişey diyemem googleye girsin yeter kafasında. Zaten ikidebir bizdeki pc de i7 var diyor ama hangi model? i7 2600k! Hiçbir oyun açılmıyor pc 15 dk da açılıyor.
  5. E

Sistemi itopya üzerinden değiştirebilirsem yaparım başka seçeneğim yok.
  6. E

Para benden çıkıyor ama tüm paramı babam alıyor zaten biraz karışık.
  7. E

Sizi dolandırıcı sanıyor teknoloji ve internet ile arasında bağ yok. Aoc serisi
  8. E

Monitörde aldık 240 hz 0.5ms
  9. E

Değişim yapmak istiyorum ama alternatif arıyorum ve iade işlemini itopya Web sitesi üzerinden yapabiliiyim? Sistemi mağazada aldık şuan montaj hizmeti için bekliyor. 1669566911 Hem döver hem değişim yapmaz 😅
  10. E

Sanırım sadece güç kaynağını değiştireceğim iade ile uğraşamam ailemden dolayı aylarca kızarlar. Tek sorum şu fiyatı ve Güç kaynağı dışında sorun varmı? Bu soruyu sormuştum ama cevap verildimi hatırlamıyorum.
  11. E

Edemiyorum babam bilgisayar bilgisayardir karıştırma almışsın diye kızıyor zaten. Tek seçeneğim evden değişim yapabiliyorsam değişim yaparım ama yardıma ihtiyacım var bilmiyorum.
  12. E

Yani işlemci güçsüzmü :( ilk pc mi alayım dedim heyecanlandım çöp gibi sistem aldım demek.
  13. E

Gigabyte geforce 3060 eagle oc 12gb
  14. E

I5 12400f 4.40ghz
  15. E

Yani güç kaynağı iyi olsa bile anakart işlemci için yetersizmi?
Geri