Millet ben artık delirme noktasına geldim. Ben itopyadan bir tane toplama bilgisayarı almıştım zamanında bu biosu bir türlü güncelleyemedim. İlk aldığım zamanlarda denedim sonra pes ettim. Şimdi tekrar deneyesim geldi. her şey tamam bir sıkıntı yok ama bu f2 sürümünü bir türlü f36 ya çekemedim...
Herkese iyi forumlar. Umarım gününüz iyi geçiyordur.
Bildiğiniz üzere yaklaşık 1 ay önce Arc Raiders oyunu çıktı. Oyunda gayet iyi yorumlar alıyor.
Fiyatı biraz tuzlu her ne kadarda Türkçe dil desteği olsa da Türk bulamama ihtimali ile alakalı bir korkum mevcut. Yani bu oyuna bu kadar para...
Çok geç kalmadıysam Call of Duty bo1 ve bo2 gibi oyunlarda zombi modu mevcut. Bir ara oynanıyordu diye tahmin ediyorum. Eski oyunlara odaklanmanız gerekecek. Left 4 Dead 2 de olması lazım. Yaş farkımız çok açık değilse beraber girebiliriz.
İyi akşamlar herkese.
Başlıkta görüleceği üzere takım arkadaşı arıyorum varsa bir ekibiniz bende gelebilirim. Yaş 23. Toksik falan değilim. Sakin bir kişiliğe sahibim. Duruma göre başka oyunlara da gelebilirim.
Özellikle co-op modlu olanlara.
Şimdiden vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.
Herkese mutlu pazarlar diliyorum.
Yaşım 23 valorantta premier takım veya oyuncu arıyorum. Merakına ibaresinin sebebi premiere tamamen meraktan girmek istiyorum. Yani premierde belli bir hedefim yok.
Gold 1 e çıkmışlığım oldu ama bir süre valoranta girmedim.
En çok aldığım karakterler...
Bunun üstüne klavye koyulabiliyor. Ancak benim klavye için masada ayrı bir bölme var eski bir masa belki bilirsiniz. Hemen alt taraftan çekiyorsunuz klavye önünüze geliyor. Mouse ta monitörün olduğu bölmede. Daha küçük olursa iyi olur. Sadece mouse için.
Fare görünüşte ofis faresine benziyor marka da değişik geldi. Önyargılı olmayacağım ama başka öneren çıkarsa karşılaştırma yaparım. Mousepad 500tl falan düşünüyorum. Çok da pahalı olmasa gerek.
Herkese merhaba,
Profesyonel amacım olmamakla birlikte daha çok fps oyunlarda vakit harcamaktayım. Nadiren de olsa rekabetçi olarak valorant girme durumum olabilir.
Genel olarak kablolu oyuncu farelerinin fiyat performans olarak ön planda gördüm. En son bir mouse karar vermiştim fakat mouse...
Olayı şöyle açıklayayım Amazon bize usb kablo göndermesi gerekirken başlıkta belirtmiş olduğum ürünü gönderdi. Keşke bu ürünü üzerinde kullanabileceğim telefonu da gönderselerdi 😂. Fiyatı da Amazonda belirtileni yazdım. Dolayısı ile aklınızdaki fiyatı çekinmeden belirtebilirsiniz. İstanbul...
Gene su tarafında bir tık bozulma var ama anca bu kadar olur herhalde diye tahmin ediyorum.
FSR açıktı kapattım. AFMF 2 açık. Gün içerisinde ayrıntılı bir sahneye denk gelirsem buraya tekrardan iletirim.
Şimdiden teşekkür ederim.
Belirttiğim sistem bütçesine ek olarak monitör ihtiyacım mevcut. Genel olarak oyun oynayabileceğim bilgisayar arıyorum.
Bu arada bu RGB muhabbeti şart değil.
Duruma göre oyun geliştirme, yayın yapma veya yazılım geliştirme muhabbeti olabilir.
Benim bulduğum sistem ve monitör aşağıdaki...