EndOfDie isimli üyenin son içerikleri

1. E

Kablosuz mouse önerisi

Kablosuz mouse almayı düşünüyorum araştırdığım kadarıyla 8k mouselar daha iyi oluyor sanırım. Bütçe sıkıntım yok bana kablosuz güzel bir mouse önerebilir misiniz şimdiden teşekkürler
  2. E

❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Nasıl alabilirim biri anlatabilir mi çok mesaj var
  3. E

Teknik Sorun Yardım!

Biostan ayarlarını yaparsan sorun ortadan kalkar. Youtubedan videolar ile yapabilirsin basit bir işlem.
  4. E

Video izlerken anlık takılma problemi

Ekran kartı sürücüsünü güncellemeyi dene. Kullanmış olduğun M2 SSD yada ssd doluysa ondanda yapabilir.
  5. E

🔥İndirim PROTEİN OCEAN DUBAİ ÇİKOLATASI AROMALI

Omuz ve kol çalışıyorum etkisi oluyor.
  6. E

Ben öyle yapıyorum dambıl seti aldım 68kg olması lazım. Vitamin + başlangıç paketi aldım basıyorum. İkinci paketi alıcam.
  7. E

1364 Liraya geliyor. Yüzde 10 indirim uygulayınca.
  8. E

🔥İndirim DeFacto Standart Fit Bisiklet Yaka Waffle Kazak %32 + sepette %5 indirim amazon

1000tl üzerine 400tl indirim vardı hepsiburada da DeFacto ürünlerinde geçerli. Premium olmak gerekiyordu indirim için. Ben 22 Kasım aldım. İndirim var mı halen bilmiyorum. Ürünler 3 gün sonra geldi. Ürünler güzel görünüyor.
  9. E

🔥İndirim DeFacto Standart Fit Bisiklet Yaka Waffle Kazak %32 + sepette %5 indirim amazon

Hepsiburada 400tl indirim uygulanınca 1020den 620tlye düştü.
  10. E

Tazminat alabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar, 1 sene 9 aydır çalışıyorum. Eğitim nedeniyle ayrılacağım. Üniversiteye gideceğim, internetten araştırma yaptım ayrılık sebebi eğitim olunca kurallar değişiyormuş. Eğitim nedeniyle tazminat alabilme şansı olabiliyormuş bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?
  11. E

Adidas da %50 indirim basladı...

Bende 1499tlden aldım. Farkı yatırmaları için aradım olmadığını söylediler. Kapıda iade oluşturulması gerekiyormuş. Tekrardan geri gidecek falan. Saçma sapan iş yaptılar sinir oldum.
  12. E

Minecraft En ucuz Nereden alınır?

Kendi sitesinde 650tlden satılıyor xbox 340tlden daha ucuz var mı indirim falan bilenler varsa iyi olur.
  13. E

Minecraft En ucuz Nereden alınır?

Minecraft satın alıcağım en ucuz nereden bulabilirim. PC için alıcam.
  14. E

Diş Teli Fiyatları nasıldır?

İstanbul avrupa yakası
Geri