endoplazmiketikulum isimli üyenin son içerikleri

1. endoplazmiketikulum

3-4k Oyuncu Koltuğu Önerisi

Link var mıdır hocam teşekkürler.
  2. endoplazmiketikulum

Hocam normalde öyle yapardımda odam üst katta mutfaktan sandalyeyi al çıkar geri indir sürekli olacak şey değil annemde kızıp duruyor almaktan başka çare yok. Rofth vexa yı alsam işimi görmez mi hocam fiyatına göre iyi diyorlar bir bilginiz var mı model hakkında.
  3. endoplazmiketikulum

Öğrenciyim yazları çalışmaya gidiyorum yılda max 2-2.5 ay evde kalıyorum. Bu iki ay beni idare edecek 3-4k civarı oyuncu ofis farketmez koltuk arıyorum kilo 90 boy 1.90 tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler. Şu modeller ilgimi çekti kullanan veya deneyimleyen varsa desteğini...
  4. endoplazmiketikulum

7.500 TL bandında oyun koltuğu önerisi

https://www.dr.com.tr/elektronik/exvega-vesta-2025-kumas-oyuncu-koltugu-siyah/oyun-konsol/oyuncu-koltuklari/urunno=0002176428001
  5. endoplazmiketikulum

❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

Hocam mıknatısı var mı kılıfın?
  6. endoplazmiketikulum

Hocam kalem linki varsa atabilir misiniz faydalanalım.
  7. endoplazmiketikulum

Hocam rastgele bir ürün sipariş edin kartınızı girin sipariş sonrası kart bilgilerinizin kaydedilmesi için seçenek çıkacak kabul edin kaydettikten sonra siparişi iptal edin. Daha basit bir yolu var mı bilmiyorum ama bende işe yaradı.
  8. endoplazmiketikulum

Kolay gelsin hocam inşallah tutturursunuz.
  9. endoplazmiketikulum

Hocam 20.30 sularında aldım stoğa iki tane mavi gelmişti birisini kaptım. Umarım bulur kaparsınız 4 saattir pc başındayım anca alabildim 10 keze yakın satın alma kısmında kaptırdım.
  10. endoplazmiketikulum

Öğrenci vergi indirimindende faydalanacağım düz 7k ya geldi başlığı açandan binlerce kez allah razı olsun çok ihtiyacım vardı çok iyi denk geldi tekrardan teşekkürler.. Bu foruma aşığız arkadaşım yalan mı söyleyelim.
  11. endoplazmiketikulum

Peşin Fiyatına 3 Taksitle Telefon Poco F6!

F7 ile arasında devasa farklar var mı?
  12. endoplazmiketikulum

Anker soundcore motion+ 30w hifi aptx 2698tl 🔥

İnanılmaz memnun kaldım hocam. Yeri geliyor pc de sabit kullanıyorum yeri geliyor dışarı çıkarıyor yeri geliyor duşa götürüyorum. Sesi sağlamlığı pil süresi vs. çok çok iyi. Dediğim gibi tek problemim aux modunda hafif dip ses problemi olmasıydı onuda pcnin sesini fulleyip cihazın sesini kısarak...
  13. endoplazmiketikulum

🔥İndirim Poco Pad 8/256 GB 9299₺ (Vergi İndirimi)

Kardeşim bayadır tablet tablet diyip duruyordu öğrenci indiriminden aldırayım mı mı daha iyi cihaz girer mi indirime sizce?
Geri