Hocam şarj aletini yurtdışı alışveriş kapanmadan önce sheinden almıştım ugreen 45wlık modeldi yanlış hatırlamıyorsam. Kutudan kablo çıkmıyordu bende baseus kabloyu kuponla vs. aldım. Ölçüm yapmamı sağlayan alet maalesef yok tableti taktığımda orijinal şarj aletini taktığım gibi hızlı şarj...
Hocam tam tersi tablet xiaomi pad 7 telefon realme 10. Xiaomi tabletimi 45w hızlı şarj ediyor realme telefonu 33w edemiyor iade etsem konuda ki ürünü alsam problemim çözülür mü?
147 ekranlı modelde va panel kullanılmış hdr dahil maks 200nit e çıkıyormuş evin salonu gün boyu güneş alıyor ekranı görmek zorlaşır mı yoksa 55 inçlik ips panelli modelini mi tercih etmeliyim onun nit değerleri va panelli modele göre 2 kata kadar fazla nit veriyor.
Merhabalar. 2 hafta içinde dubleks eve taşınıyorum. Alt katta internet altyapısı mevcut üst katta yok. Daha inşaat halinde olduğu için kablo döşemesi yaptırabiliyorum. Sizce nasıl bir altyapı yaptırmalıyım fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler.
Hocam normalde öyle yapardımda odam üst katta mutfaktan sandalyeyi al çıkar geri indir sürekli olacak şey değil annemde kızıp duruyor almaktan başka çare yok. Rofth vexa yı alsam işimi görmez mi hocam fiyatına göre iyi diyorlar bir bilginiz var mı model hakkında.