Enegard_ isimli üyenin son içerikleri

1. E

mafia definitive edition görüntü bir süre sonra gidiyor

oyunu oyunindirvip sitesinden crackli olarak indirdim daha önce bu sorun olmamıştı kurulurken directX ile ilgili bir hta gibi bir şey oldu ama oyun kuruldu bir 5 dk oynadım ve birden görüntü gitti kapayıp tekrar açtım yeninden başlattım ancak nafile oyun 1 2 dk oynanıyor sonra görüntü gidiyor...
  2. E

Bir Bilgisayar toplamayı düşünüyorum parçalarımı yazdım yardımcı olur musunuz?

Dostum senin sayande güzel bir bilgisayar aldım hemde bu bütçeye girdim baktım ve efsane bir pc buldum senin attığın sitede yeni sistem vardı işlemcisi ryzen buldum senin attığın işlemci kötüydü ryzen 5 3600 alıp seçip 10.150 TL te aldım ekran kartı süper ram ve işlemci güzel bir pc oldu hemde...
  3. E

ana kartı destekliyor mu 1659025827 bu kasanın fiyatı biraz pahalı değil mi dostum 1659026891...
  4. E

onun dışında iyi mi? 1659025588 çok mu kötü dostum önerebilir misin?
  5. E

Anakart : Asus Prime b450 M-K II İşlemci : AMD Ryzen 5 4500 Ekran Kartı : RX6500xt Ram : 8*2 RipjawsV 3600 mhz CL18 DDR4 Kasa : Lunatic Albatros 4 RGB FAN TAMPERLİ Cam mATX Kasa Güç kaynağı:önerebilir misiniz? Daha bulmadım BÜTÇEM 10.5 K ve bu parçaları toplayarak trendyol sinerji gibi...
Geri