enemiesahead isimli üyenin son içerikleri

1. E

Yardım Bu iki soğutmadan hangisini alayım

senin gönlün 2.de sen istediğin cevabı almak için yazıyorsun hocam içten içe 2ç al dememizi bekliyorsun.....
  2. E

yav yiyeyim rgbsini bence 1. al geç aralarında fark var aman aman diye degil tabii ki 1. daha iyi ama dersenki estetik önemli baya benim için al o zaman 2.yi sen zaten camı kapatmayacanmı duymazsın bile benimki kule tipi onun yüzünden camı kapatamadım ama performan her zaman 1.secenektir benim için
  3. E

bence 1.yi al
  4. E

Monitör Karşılaştırması

demin monitörüm bozuldu sandım hdmı kablo bozulmuş ilk baktıgımda monitör gitti sandım ve inan hiç üzülmedim çünkü garantiye güveniyorum itopyadan msı monit aldım sende al oradan msı gigabayte asus dışı alma
  5. E

inan bir bilgim yok sadece yazmak için yazıyorum bence estetiği önemseme hangisi daha uzun garanti veyahutta dayanıklı ise onu al derim kule tipi almama sebebin kasanın küçük olması mı?
  6. E

Yardım Dell Alienware AW2724HF 27" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 360 Hz Alınır Mı ?

https://www.epey.com/monitor/asus-rog-strix-xg259qns.html#menu Bunu tercih et
  7. E

Yardım Dell Alienware AW2724HF 27" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 360 Hz Alınır Mı ?

Daha iyi markalardan tercih edebilirsin Dell i bilmem ama riske gerek yok o paraya
  8. E

Çözüldü✓ Thermalright kule tipi RGB nasıl açılır

Bugün thermalright assasin 120se aldım.ve gayet calisturabiliyorum ama RGB sini halledemedim nasıl takılır? Anakart msi a520ma pro . Uygulama mı indirmem gerek?
Geri