Hiçbir psu sana söylediği değerin tamamını veremez. 650 lik bir psu sana kalitesine göre 560 ile 620 arasında bir değer verir o yüzden sen 750 lik al en düşük garanti olsun.
Öncelikle herkese iyi günler dilerim. 5 yıl önce ilk oyuncu bilgisayarımı almıştım ( Unlost x). 5 yıl Sorunsuz kullandım. Bu sene ocak ayında sistemimi değiştirmeye karar verdim. Çünkü yeni çıkan hikayeli oyunları oynayamıyordum. Hazır sistemler beni tatmin etmedi bende ilk buraya koştum...
Öncelikle herkese iyi günler dilerim. 5 yıl önce ilk oyuncu bilgisayarımı almıştım ( Unlost x). 5 yıl Sorunsuz kullandım. Bu sene ocak ayında sistemimi değiştirmeye karar verdim. Çünkü yeni çıkan hikayeli oyunları oynayamıyordum. Hazır sistemler beni tatmin etmedi bende ilk buraya koştum...
6-7 sene upgrade yapmayı düşünmüyorum. Amd 2025 e kadar destek vereceğini söylemişti. Soket değişim olayı olduğu zaman güncel bir işlemci için mecbur anakart değiştirmem gerekecek. O yüzden b650 carbon daha mantıklı sanırım. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Carbon serisi msi ın üst seviye serisi olduğu için b650 daha dolgun duruyor. Ama chipsetler arasında ne gibi farklar var onu çok bilmiyorum. X670-P nin chipset olarak ne farkı var açıklayabilirsen çok sevinirim.
Öncelikle hayırlı ramazanlar. 4070ti ve amd 7800x3d li bir sistem topluyorum. Anakart konusunda bu ikisi arasında kaldım. Anakart ile ilgili hiçbir fikrim olmadığı için anakart soketlerinin farkını çok bilmiyorum. Hangisi daha mantıklı olur? yardımcı olursanız sevinirim. (sadece oyun için...
Çok kararsız kaldım. Kendim deneyeyim bakalım yapabilirim belki. Teşekkür ederim.
1673782096
Öyle herkese yaptırmak istemiyorum. Büyük bir kurum olduğunda yasal işlemlik bir durumum olursa işler daha basit olur benim için.
Bir sorum daha olacak. İnce hesap gibi sitelerden sistem toplamaya çalıştığım zaman ayrı ayrı aldığımdan 10.000TL ye varan farklar ortaya çıkıyor. Bunları tek tek alsam sonra itopya gibi mağazalara götürsem montaj yaparlar mı?
Sistem güncelleme gibi bir planım yok. Alabileceğim kadar güçlü bir pc alıp birkaç yıl boyunca acaba bu oyunu açar mı diye düşünmek istemiyorum. 2k bir monitör aldım 4k da coşayım gibi bir derdim de yok. Baktığım zaman en mantıklısı 5800x3D gibi duruyor. 1-2k daha koyup şunu da alabilirsin gibi...