Enes Erdem isimli üyenin son içerikleri

1. E

ASUS TUF-Gaming-550b 550W alınır mı?

İkinci el; ASUS TUF-Gaming-550b 550W. Sıfır; High Power element br HP1-M750BR-H12s 750W. MSI MAG A550bn 550W. Bu üç PSU arasında kaldım. Hangisini, neden almalıyım? Yazarsanız çok sevinirim. ASUS olan ikinci el 2000 TL'ye satılıyor 2 - 2.5 yıl kullanlmış sizce sıfıra msı ve high power olanı mı...
  2. E

Bilgisayara format atılmıyor

Tamamdır Teşekkür ederim yeni bir usb alıp bakacağım.
  3. E

Şuan bakamam çünkü c diskini yani windowsu sildim ondan sonra hata verdi zaten.
  4. E

Hiç bilmiyorum yaklaşık 5 yıldır falan kullanıyorum.
  5. E

Hepsini denedim gpt olarakta denemiştim olmadı.
  6. E

Ekran kartı : 1050 Anakart : b450 mk2 İşlemci : 3 1300x HDD var Bir tane ram var eskiden bilgisayara 2 defa falan format atabildim ondan sonra buna benzer hatalar verdi bende en son bilgisayarcıya götürmüştüm o da eski sürüm windows kurmuştu acaba işe yarar mı?
  7. E

Arkadaşlar format atmayı biliyorum fakat hatalar yüzünden format atamadım bir sürü hata verdi. Birini çözdüm sonra başka verdi. Neyse kapattım bilgisayarı USB'ye tekrar ISO dosyasını kurdum taktım şimdi hiçbir şekilde format ekranı gelmiyor. Ne yapacağım? Önceden "windows gereken dosyaları...
  8. E

Arkadaşlar format atmayı biliyorum fakat hatalar yüzünden format atamadım bir sürü hata verdi. Birini çözdüm sonra başka verdi. Neyse kapattım bilgisayarı USB'ye tekrar ISO dosyasını kurdum taktım şimdi hiçbir şekilde format ekranı gelmiyor. Ben ne yapacağım? Önceden "windows gereken dosyaları...
Geri