B580 varken hiç 4060 bakma. İlk sistemde kasayı ventoyla değiş ssdyide gen4 lexarla. sistemde rami de 24gb yap derim. Bu haliylede çok güzel tabi ama ilerde...
16gb wram avantajı ve daha yüksek saf güç + fsr 4 dlss4 ün bi tık altında ama ikiside görüntüyü artık bozmuyor + mfg ye karşılık amd de afmf2 var her...
s24fe öneririm konuya yalan yanlıl bilgi verenler olmuş kalem falan demişler o sadece ultrada var ekran konusunda da 2k ile 1080p farkını 6 7cm yakına...
geçen hafta 23500 tl ye kadar indi teknosada 256gb olanı şuan güncel olarak indirim yok diye biliyorum acelesi yoksa bekleyin derim alacaksanızda 256gb...
2k kullandığınız hangi model mesela. Bende s8+ kullanıyodum şu an s22 kullanıyorum ikisinde de piksek sayamıyodum. Telefon ekranı zaten küçücük telefon...
Note serisi kalktığından beri S serisinin sadece ultra modelinde kalem oluyo. S serisinin önceki hiç bi modelinde de kalem yoktu zaten
Hocam hep yanlış...
Honorun ekranı çok daha iyi. 10bit renk derinliği var hdr destekliyo hem çok daha parlak ekran hem piksel yoğunluğu daha fazla. Ama asıl övgüyü hakeden...
Honor 200 a55den çok daha iyi. Ekran kamera batarya işlemci her konuda hem de. Samsungun a serisi zayıf kalıyo bi kaç sene sonra kasmalar başlıyo
Samsung...