Selam arkadaşlar 23 24 gün önce incehesaptan aldığım monitörü sıkışmış piksel sebebiyle garantiye yolladım bugün geldi kurdum sıkıntı yoktu birkaç saat sonra 1 ölü piksel daha belirdi sizce ne yapmam lazım 1 aydır zaten yok
Arkadaşlar iyi forumlar alalı 1 ay olan bilgisayarıma 2 adet eski bilgisayarlarından hdd taktım taktıktsn sonra biçimlendirdim ama sanki olal olmuş gibi işlemci tabanlı oyunlarda mesela lol de 300 fğs başlayıp orta sonlara doğru 200 oluyordu şuan 100 başlayıp 80 oluyor
Srlam arkadaşlar dün bilgisiayara 2 yane eski hdd taktım extradan ve bugünde ekran kartı driver güncelledim sanki fps düşüşü opmuş gibi hissediyorum bazı oyunlarda kesin var sebebi var mıdır
Arkadaşlar selam incehesaptan hazır sistem aldım 2 gün önce montaj aşamasında dedi ama başka ses yoktu bugün fatura geldi incehesaptan bilgisi olan arkadaşlar var mı kargoya ne zaman verilit acaba?
Haftaya salı veya çarşamba sistem almayı düşünüyorum 25 30 k arası bi bütcem var eğer itopyada rx 7700xt li sistem durmaya devam ederse onu alıcam olmazsa sizce ne yapmalıyım yakın zamanda bi sistem gelir mi
5 ile 6 k arası bi bütcem var 24 inç daha kaliteli bir monitör alınabilir biliyorum ama 27 inc istiyorum önerileriniz var mıdır birde ıps mi va panel mi