iyi forumlar ağırlıklı olarak fps oyunları oynuyorum trendyoldan aldığım saçma sapan laptoptan kalma bi klavyem var artık bi gözü toprağa bakıyor her türlü öneriye açığım bütçem 5.000 olduğu için o kadar çıkmama gerek yok kalite ve özellik bakımından aynı şeyler sunan düşük fiyatlı opsiyonlara...
hocam zerre anlamıyorum her şeyi foruma danışarak aldım zaten rgbisini de kontrol edemiyorum uyuz oldum yavaşlık konusundada ever biraz ağır gibi ama daha önce hiç rgbli
bir ram deneyimim olmadı bu yüzden ne desem yalan olur
1789564390
bende konusu açılmışken size sorayım nasıl kontrol edicem...
kanka kız şu an kendini yük gibi gördüğü için seni de uzaklaştırmaya çalışıyor anladığım kadarıyla pat diye yanına gitmen onu daha çok strese sokar gibime gekdi bence kargoyla veya kuryeyle sevdiği bir tatlı ya da rahatlatıcı küçük bir paket yolla yanına da tatlı bir not ekle nota kafa dinleme...
Böyle durumlarda pahalı veya gösterişli eşyalardan ziyade, ona gerçekten değer verildiğini dinlendiğini ve düşünüldüğünü hissettirecek hediyeler veya jestler çok daha derin bir etki bırakır epresyon ve yoğun stres sürecinde kişiye ekstra sorumluluk yüklemeyecek zihnini tatlı bir şekilde meşgul...
herif abdyi dolandırmış yarıldım ya
1789145663
1. Conspiracy to Defraud the U.S. Government: ABD Hükümetini Dolandırmak İçin Komplo Kurmak
2. Wire Fraud / Conspiracy to Commit Wire Fraud: Elektronik İletişim/Banka Yoluyla Dolandırıcılık ve Buna Dair Komplo
3. Money Laundering / Conspiracy to...