enes.yildirim isimli üyenin son içerikleri

1. E

Yardım Forza Horizon 6 Premium Edition 84 Dolar Verdim ?

Amacım biraz daha o koleksiyon o garajı doldurup çeşitli araçları modifiye edip dediğin gibi gezinti aslında ve biraz daha ayrıcalıklı olmak da hoş aslında sınırlı süreli araçlar bana özel ev vip üyelik gibi o amaçla aldım aslında gerçekçilik ve o araçları hissedebilmek ortamın güzelliğiyle hoş...
  2. E

Benim aklımı en çok kurcalayan da oydu fakat Gta 6 Kesin çıkacak mı çıktı mı çıkacak mı bilgisayara nezaman gelecek diye düşünürken ozaman gelince onu düşünürüz diyip böyle bir hareket yaptım
  3. E

Araçlar benim için ekstra gözde şuan daha çok ön sipariş + vip üyelik cezbetti 1778788802 Bunlar yanında Sadece VİP lere özel 3 adet forza edition araç haftalık olarak süper şans çarkı 1 adet oyuncu evi normalde paralı fakat vip üyelere ücretsiz
  4. E

Kırıldı fakat 19 Mayısta tekrar güncelleme alacağı için çok ta dert etmiyorum ön sipariş sürümü sızdı gerçekten çok can sıkıcı fakat uzun süreli bir planım olduğu için daha çok car meet online etkinlikler ve yarışlar gibi düşündüğüm için satın almayı tercih ettim
  5. E

VİP Üyeliğin ayrıcalıkları ve + olarak premium edition özel araçlar olduğu için biraz daha ilgimi çekti ilerde kimse sahip olamayacağı için koleksiyon gözüyle düşünüyorum o araçlara sahip olmak bile tatmin edebilir 1778788019 FH4 FH5 Zamanında çok keyifle oynadım Japon Haritası + Güncel araçlar...
  6. E

Bende aynı görüşteyim Standart alacaktım fakat cebimden çıkan bir miktar olmadığı için gözünün yaşına bakmadan 84 doları bastım :D
  7. E

Arkadaşlar 84 Dolara Premium Edition Aldım 5 Yıl kadar Araba açlığımı gidercek bir oyun olarak görüyorum Premium Edition Avantajlarında VİP Üyelik Ve Bazı DLC Ler ve 2 Adet Map Genişletme + ları olduğu için 35 Dolar Fazla Verdim Sizce Nasıl bir durumdayım Uzun bir zaman sonra ilk kez bir oyun...
  8. E

OYUNCU KOLTUĞU ÖNERİSİ

xDrive Anka öneririm 1 Buçuk sene olacak gayet memnunum
  9. E

🔥İndirim 12600K 7.999 TL 5-6 TAKSİT AVANTAJI

kf ile k farkı olayı ney kf almaya değer mi
  10. E

Fazeon A2120TRA 90 mm kule tipi soğutucu 328 TL

r5 5600 var stok soğutucu kullanıyorum almaya gerek varmı aynı performansı verecekse uğraşmayayım
  11. E

🔥İndirim LEGO Speed Champions Geleceğe Dönüş’ten Zaman Makinesi 1200TL

Tamamen ilgine bağlı ben f1 ile başladım nissan gtr olarak en son yaptığım araba bu indirim çok tatlıymış al diye dürtmedi değil bi
  12. E

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

tüm ürünlerden varmı stokta o şubede şuan ?
  13. E

hangi ram i nerden aldınız ?
  14. E

Öyle gerçekten ya malesef
Geri