enes.yildirim isimli üyenin son içerikleri

1. E

🔥İndirim Loft Pantolonlar 475 TL - 580 TL

Loft pantolon alınır mı aslında regular fit pantolon lazımdı ?
  2. E

Yardım Wraith Ace Series Storm Mouse Pad Nasıl Yıkamam Gerekiyor ?

Arkadaşlar merhaba Yeni ikinci el Wraith Ace Series Storm Mouse pad aldım Yıkamam gerekiyor sizce Nasıl yıkamam gerekiyor İnternette izlediğim kadarıyla toz deterjanı alıp ellerinde sürüp yıkıyorlar fakat alternatifleri varmıdır nasıl yıkayayım birde duvara yapıştıramıyorum malesef yere...
  3. E

Yardım Mouse U Düz Tutamıyorum Sorun Bende mi ?

Herkeste olan bir şeymiş demekki teşekkürler :D
  4. E

Yardım Mouse U Düz Tutamıyorum Sorun Bende mi ?

Arkadaşlar bilmiyorum siz nasıl kullanıyorsunuz mouse u fakat oyunlarda olsun normal masaüstünde olsun mouse u 140 150 derece arasında tutuyorum hep düz bir şekilde mouse kullanamıyorum ve bunu az önce farkettim sizdede mouse u yamuk tutma gibi bir alışkanlık varmı klavye zaten genelde yamuk...
  5. E

Yardım Temudan Hala Alışveriş Yapılıyor Mu ?

merhaba temudan hala yurtdışındaki ürünleri sipariş edebiliyormuyuz ?
  6. E

Yardım Sizce Bu Ölü Pikselmi

Göremeyenler CTRL + Mouse Scroll
  7. E

Yardım İkinci El Lian Li Kasa Alınır mı ?

Hocam fikirlerin için tekrar teşekkürler Kasayı dün aldım bugün topladım sıfır almışım gibi hissettirdi kasa gerçekten tertemiz almakla almamak arasındaydım 4000 lira gibi bir fiyata geldiği içinde ekstra memnunum iyi forumlar
  8. E

🔥İndirim NZXT Kraken Elite 280 Rgb 3.249 TL

Lian Li o11 Dynamic Evo RGB Var kaldırır heralde ?
  9. E

Yinede hala çoğu piyasadaki kasalara göre hoş gözüktüğünü düşünüyorum fiyatı da makul olunca değerlendirip bunu alacağım büyük ihtimal ilerde kafama esip sıkılırsamda satıp yeni bir versiyona geçiş yaparım :D
  10. E

Kolay bozulabilecek bir parça mı peki
  11. E

kasa fansız fakat kasanın üzerinde kendi rgb şeritleri var onları 1784107912
  12. E

Alacağım kasanın rgb sini test nasıl edebilirim yada etmelimiyim kuru içeriği tam dedi arkadşa ama ufak tefek eksik varmı bilmiyorum dedi olabilir dedi
  13. E

amaç birazda show olsun hocam seneye içini doldururken keyif alacağım bir kasa almak istiyorum seneye tahmini bütçe 150k gibi bir şey olacak
  14. E

Sizce hangi durumda almaktan vazgeçmeliyim kasanın içindeki kablo geçme yerleri sanki fazla bükülmüş çok mu takılıyorum bilmiyorum stickerlar ısı ile sökülür problem olmaz birde ekstra fanları alayım mı sizce 1 tane reverse 3 tane düz fan var arkadaşda
Geri