enes.yildirim isimli üyenin son içerikleri

1. E

Yardım Çok Acil Şimdi Sipariş Veriyorum Alınır mı ?

https://www.amazon.com.tr/AOC-27G50Z-FreeSync-Oyuncu-Monit%C3%B6r%C3%BC/dp/B0GJ6QKYCY/ref=sr_1_2?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=2FDFKZGENTPMR&dib=eyJ2IjoiMSJ9.kW9-eeAMpqp47zPg-OjmNdu5G9FvGnLDsZ4quGfiHYBT8hfsXkCA-f7aXxT56xd3TF64ZsodYNjsC_VIfPTQvveSX75k1ykUJ7yxMd7VCc3FtxAhdmnKJXUEg...
  2. E

Yardım MSI 23.8 Mag 245f X24 Monitör Alınır mı ?

4 ü arasında kaldım
  3. E

Yardım MSI 23.8 Mag 245f X24 Monitör Alınır mı ?

Arkadaşlar bütçem bu bantlarda taksitle alacağım bu monitörü düşünüyorum mantıklımıdır ? [H3 id='MSI+23.8+MAG+245F+X24httpswww.amazon.com.trgpproductB096Y4JT1Grefewc_pr_img_1smidAZA5KK07ASIQ0psc1']MSI 23.8 MAG 245F X24...
  4. E

Yardım Acil 5k Bütçe Gaming Monitör Önerisi

Galiba asus tuf alacağım
  5. E

Anladım teşekkür ettim
  6. E

Samsung g3 hakkında ne diyorsunuz hocam 24 inç 180hz olan model samsung panel kalitezi yüzünden soruyorum zaten bu fiyat bandında klasik herkesin bildiği samsung aoc msi asus var 4 monitör aynı fiyat biraz daha markaya mı kalıyor iş 1782865456 Bu üçü arasındayım şuan
  7. E

Arkadaşlarım emsal msi ve asus da önerdiler 200hz 1ms olan modeller msi asus aoc zaten bu üçü çarptı gözümd hangisinin ne farkı var çok bilmem bu sizce neden daha iyidir 1782864950 O 240hz miş bu yeni farkettim bunu yapıştırıyorum ozaman
  8. E

Arkadaşlar bütçe 5k taksitle alacağım ana monitörüm 144hz 24 inç 1 ms monitör ya ikinci monitör alacağım yada bunu ikinci monitör yapıp ana monitör satın alacağım 1080p olsun 2k kaldıracak bir sisteme sahip değilim
  9. E

❌İndirim Bitti! 2 Tavuklu Pidem 105tl (Migros Yemek)

pidem var çevremde fakat 1+1 tavuklu menü gözükmüyor ? 1782302649 hocam bizim burdaki pidem de böyle bir menü yok şubeden şubeye değişiyor mu ?
  10. E

Yardım Forza Horizon 6 Premium Edition 84 Dolar Verdim ?

Amacım biraz daha o koleksiyon o garajı doldurup çeşitli araçları modifiye edip dediğin gibi gezinti aslında ve biraz daha ayrıcalıklı olmak da hoş aslında sınırlı süreli araçlar bana özel ev vip üyelik gibi o amaçla aldım aslında gerçekçilik ve o araçları hissedebilmek ortamın güzelliğiyle hoş...
  11. E

Benim aklımı en çok kurcalayan da oydu fakat Gta 6 Kesin çıkacak mı çıktı mı çıkacak mı bilgisayara nezaman gelecek diye düşünürken ozaman gelince onu düşünürüz diyip böyle bir hareket yaptım
  12. E

Araçlar benim için ekstra gözde şuan daha çok ön sipariş + vip üyelik cezbetti 1778788802 Bunlar yanında Sadece VİP lere özel 3 adet forza edition araç haftalık olarak süper şans çarkı 1 adet oyuncu evi normalde paralı fakat vip üyelere ücretsiz
  13. E

Kırıldı fakat 19 Mayısta tekrar güncelleme alacağı için çok ta dert etmiyorum ön sipariş sürümü sızdı gerçekten çok can sıkıcı fakat uzun süreli bir planım olduğu için daha çok car meet online etkinlikler ve yarışlar gibi düşündüğüm için satın almayı tercih ettim
  14. E

VİP Üyeliğin ayrıcalıkları ve + olarak premium edition özel araçlar olduğu için biraz daha ilgimi çekti ilerde kimse sahip olamayacağı için koleksiyon gözüyle düşünüyorum o araçlara sahip olmak bile tatmin edebilir 1778788019 FH4 FH5 Zamanında çok keyifle oynadım Japon Haritası + Güncel araçlar...
  15. E

Bende aynı görüşteyim Standart alacaktım fakat cebimden çıkan bir miktar olmadığı için gözünün yaşına bakmadan 84 doları bastım :D
Geri