Yaptım dediğiniz şeyleri biosu sıfırladım expo kapalı ama ona rağmen açma tuşuna bastığımda 1dk boyunca yüksek fanla duruyo siyah ekran da sonra fan sesi kısılıyor anakartın yazısı geliyo sonra PC açılıyor
Şu anda formattan sonra hata verdiği için işletim sistemi yok içinde Windows 11 indiriyorum başka bi PC den flash belleğe ondan sonra tekrar deneyeceğim bu önemli bir sorun mu çünkü ilk gün 8 saniye sürüyordu açılması şimdi 1 dk
Çok uzun sürüyor açılması ilk başta çok yüksek bi sesle 1 dk duruyor ve ses kısılıp PC açılıyor ve Windows 10 ü yükleyemiyorum Windows gereken dosyaları yükleyemiyor diyor çok fazla para harcadım bu sisteme lütfen birileri yardımcı olabilir mi
Bi video linki vesaire varsa gönderebilirmisin bide yapay zekaya sordum cooler master sıvı soğutmalarında genelde pompa ile işlemci kablolarını karıştırılabiliyor dedi
1776285277
Heh sağol teşekkür ederim
tarayıcıda gezerken bi uygulama açarken veya oyun oynarken bi anda fanların sesi fırlıyor ve 10 saniye içinde eski haline geri dönüyor işlemci ryzen 5 7600x cooler masterın sıvı soğutmasını kullanıyorum
Monitör dahil bir sistem toplamak istiyorum 2k olmasını istiyorum bilgili abilerim ablalarım kardeşlerimden tavsiye bekliyorum hepinize hayırlı pazarlar
Uygun fiyata alabileceğim DDR 5 ram varmı ikinci eli sıfırdan daha pahalı 10 binden aşşağı bulunmuyor lütfen yardımcı olurmusunuz ne alabilirim uygun fiyata