enes1222 isimli üyenin son içerikleri

1. E

PC çok geç açılıyor Rtx 5070 ryzen 5 7600x kullanıyorum

Yaptım dediğiniz şeyleri biosu sıfırladım expo kapalı ama ona rağmen açma tuşuna bastığımda 1dk boyunca yüksek fanla duruyo siyah ekran da sonra fan sesi kısılıyor anakartın yazısı geliyo sonra PC açılıyor
  2. E

Tamamdır yapıyorum şimdi
  3. E

1776356199 Rufus yapmam gerekmiyor mu
  4. E

Windows 11 yapıyorum aynı Rufus ayarı ile birlikte şimdi tekrar buradan yanıt yazarım sorunla ilgili sağolun teşekkür ederim
  5. E

Şu anda formattan sonra hata verdiği için işletim sistemi yok içinde Windows 11 indiriyorum başka bi PC den flash belleğe ondan sonra tekrar deneyeceğim bu önemli bir sorun mu çünkü ilk gün 8 saniye sürüyordu açılması şimdi 1 dk
  6. E

Bana bir video atabilirmisin adımları izlemem için ve evet ses fan sesi 1776355555 Expo açıktı ram MHz leri artsın diye
  7. E

Çok uzun sürüyor açılması ilk başta çok yüksek bi sesle 1 dk duruyor ve ses kısılıp PC açılıyor ve Windows 10 ü yükleyemiyorum Windows gereken dosyaları yükleyemiyor diyor çok fazla para harcadım bu sisteme lütfen birileri yardımcı olabilir mi
  8. E

Sistemin fanları bi anda sıçrayıp geri normal hızına geri dönüyor

Bi video linki vesaire varsa gönderebilirmisin bide yapay zekaya sordum cooler master sıvı soğutmalarında genelde pompa ile işlemci kablolarını karıştırılabiliyor dedi 1776285277 Heh sağol teşekkür ederim
  9. E

Sistemin fanları bi anda sıçrayıp geri normal hızına geri dönüyor

tarayıcıda gezerken bi uygulama açarken veya oyun oynarken bi anda fanların sesi fırlıyor ve 10 saniye içinde eski haline geri dönüyor işlemci ryzen 5 7600x cooler masterın sıvı soğutmasını kullanıyorum
  10. E

70 bin tl net bütçe var

Monitör dahil bir sistem toplamak istiyorum 2k olmasını istiyorum bilgili abilerim ablalarım kardeşlerimden tavsiye bekliyorum hepinize hayırlı pazarlar
  11. E

DDR 5 RAM TAVSİYESİ UYGUN FİYATA

Peki 16GB için bütçemi ne kadarvarttırmalıyım
  12. E

6-7 bin arası piyasasını bilmiyorum tam
  13. E

Uygun fiyata alabileceğim DDR 5 ram varmı ikinci eli sıfırdan daha pahalı 10 binden aşşağı bulunmuyor lütfen yardımcı olurmusunuz ne alabilirim uygun fiyata
  14. E

M2 ssd aygıt yöneticisinde gözükmüyor

kingston marka aldığım m2 ssd aygıt yöneticisnde ve biçimlendirme ksımında gözükmüyor sorunu nedir yardımcı olurmsuunuz
  15. E

Çözüldü✓ 40.000 TL SİSTEM TAVSİYESİ MONİTÖRÜM VAR

kendim toplasam ikinci el olarak fiyat ne kadar düşer mantıklımı sizce
Geri