ENES27BMW isimli üyenin son içerikleri

1. E

Bilgisayarım bütün uğraşlarıma rağmen mavi ekran hatası veriyor

Mehmet abi açıkçası donanımsal bir sorunum olmasından çok endişeliyim. Biliyorum Sizler de yoğunsunuz Kusura bakmayın size zahmet veriyorum ama Eğer sizin için de uygun olursa Vermiş olduğum minidump dosyasına bakabilir misiniz? En azından donanımsal bir sorun olmadığını garantililesem bile...
  2. E

Çok teşekkür ederim Evet verdiğiniz resmi sitede paylaşılan bilgileri tek tek inceledim genelde yazılımsal olduğu söyleniyor. Fakat ben format atsam da düzelmedi. Mehmet abi Asus aura sync den kaynaklanabileceğini söyledi. Sizce de öyle midir? Ama aylardır Asus böyle bir sorun karşısında...
  3. E

Evet abi malesef dili ingilizce yapıp giriyorum türkçe yapıp çıkıyorum 😁. Umarım yakında düzeltirler. Ama aura sync den kaynaklansa yeni gelen güncellemeyle vs kendini belli edecegini sanıyorum abi. Bu mavi ekran sorununu yaklaşık 4 5 aydır alıyorum. Bu zamana kadar idare ediyordum format atınca...
  4. E

Crystaldiskmark ile de taradım disklerimin sağlığı %96-%91 şeklinde ve herhangi bir hata görmedi (m2 ssd ve sata ssd) ekstradan 4 5 saate yakın memtest86 ile test ettim 0 hata bulundu. Yukarıda minidump dosyasını da paylaştım gerçekten sorunun nereden kaynaklandığını anlayamadım. Yardımcı...
  5. E

Yüklemiş olduğum windows.iso bizzat microsoft'un kendi sitesinden almış olduğum windowstur. bunu farklı farklı usb ler ile denedim. Sonuç değişmedi
  6. E

Tamamdır Mehmet abi bu arada minidump dosyasını sizlerle paylaşıyorum. Rica etsem hepsini kısacık da olsa incelerseniz çok mutlu olurum abi. Aylardır bilgisayarımda bu sorun mevcut. Ne yaptıysam da düzelmedi. https://drive.google.com/file/d/14Mhw98fTNpyg9i9M-Ov7pmwghTmocI4k/view?usp=sharing...
  7. E

Mehmet abi formattan sonra sadece windows updateleri + Nvdia + Birkaç oyun (steam) + Whatsapp Bunlar haricinde de Asus Rog'un aura sync gibi programlarını kendi resmi sitesinden alarak kurdum. Bunlar haricinde hiçbir şey yok. Mesela şuan pc yi kapatıp psu düğmesinden de kapatıp birkaç dakika...
  8. E

Buyrun google drive upload ettim efendim https://drive.google.com/file/d/14Mhw98fTNpyg9i9M-Ov7pmwghTmocI4k/view?usp=sharing
  9. E

Merhaba herkese hayırlı günler dilerim. Bilgisayarım bütün uğraşlarıma rağmen mavi ekran hatası veriyor. Format attım düzelmedi. Sürücüleri güncelledim düzelmedi. memtest86 gibi programlarla test ettim herhangi bir hata alamadım. Sorunun nerden kaynaklandığını bile çözemedim. Rica etsem yardımcı...
Geri